داخلی آرشيو گزارش صفحه اجتماعی
امتیاز مثبت 
۰
 
معاون فرماندار ویژه زابل:
طرح‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت مبتنی بر نیاز شهرستان باشد
کد مطلب: ۷۶۷۳۰
تاریخ انتشار:پنجشنبه ۱۵ شهريور ۱۴۰۳ ساعت ۱۰:۲۱
معاون فرماندار ویژه زابل گفت: با توجه به طرح‌های بنیاد برکت در منطقه و شهرستان زابل باید این طرح‌ها مبتنی بر نیاز شهرستان باشد.
طرح‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت مبتنی بر نیاز شهرستان باشد
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا، مهدی سرابندی در نشست با مجری طرح‌های بنیاد برکت در حوزه سیستان با بیان اینکه در کنار دولت، نهادهای حمایتی در ریشه‌کنی فقر و محرومیت در تلاش هستند، بیان کرد: ازجمله این نهادهای اثربخش «بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام (ره)» است که حرکتی بسیار روبه‌رشد و ستودنی در کشور دارد؛ اما سرمایه‌گذاری و پرداخت تسهیلات باید با برنامه و استراتژیک مدون همراه باشد که منجر به اشتغال پایدار و افزایش درآمد عمومی مردم شود.
 
 وی افزود: باتوجه‌به ظرفیت‌های عظیم طبیعی موجود در شهرستان و با حمایت‌های بنیاد برکت فرصت محرومیت‌زدایی و ایجاد اشتغال در روستاها نیز فراهم شده است
 
 ️وی اظهار داشت: امیدوار هستیم مردم، از اشتغال‌زایی بنیاد برکت الگو بگیرند و کارهای خوبی در راستای کارآفرینی و اقتصاد مقاومتی انجام دهند.
 
 معاون فرماندار: با بیان اینکه دولت‌ها در دنیا موظف‌اند بسترهای اشتغال و زیرساخت آن را فراهم نمایند، گفت: اشتغال در محوریت و رأس امور مدیران باتوجه‌به نقش مهم آن در معیشت و توسعه اقتصادی قرار دارد و باید توجه داشت که هیچ سازمانی به‌تنهایی با ایجاد شغل نمی‌تواند موفقیت‌های لازم را به دست آورد.
 
 معاون فرماندار ویژه زابل با بیان اینکه اشتغال نباید فقط دولتی باشد بر ضرورت کار مطالعاتی و تحقیقاتی در اجرای پروژه‌های اشتغال‌زایی مبتنی بر نیاز شهرستان تأکید کرد و خواستار برنامه‌ریزی برای توسعه اشتغال در شهرستان زابل و فراهم نمودن زیرساخت‌های لازم از طریق بنیاد برکت شد.
 
 سرابندی بیان کرد: اگر به مسئله اشتغال توجه نشود بسیاری از آسیب‌ها، بزهکاری‌ها و مشکلات در جامعه اثرات خود را به‌صورت آماری نشان خواهد داد، افزود: اشتغال اگر با برنامه و بهره‌نگرفتن از خرد جمعی، تجربیات مدیران، مزیت‌سنجی و امکان‌سنجی نباشد یقیناً به اهداف منتج نخواهد شد.
 
 ️لطفی مجری طرح‌های بنیاد برکت در حوزه سیستان اظهار کرد: تثبیت و بهبود کسب‌وکارهای فعال و نیمه‌فعال موجود در مناطق محروم و نیز شناسایی و بهره‌برداری از فرصت‌های کارآفرینانه جهت ایجاد مشاغل جدید برای جوامع محلی، مأموریت اصلی گروه مجهز اجرایی بنیاد برکت در حوزه سیستان است.
 
 وی با اشاره به فعالیت‌های بنیاد برکت در زمینه ایجاد اشتغال گفت: سرمایه‌گذاری و ارائه تسهیلات در حوزه‌های دامپروری، زنبورداری، پرورش طیور، فرش دستباف، تولید پوشاک، آبزی‌پروری، پرورش گیاهان و سایر فعالیت‌های کشاورزی و خدماتی که توان تولید را در روستا افزایش می‌دهد اقداماتی است که توسط بنیاد برکت در حال انجام است.

انتهای خبر/
 
Share/Save/Bookmark