داخلی آرشيو خبر صفحه اجتماعی
امتیاز مثبت 
۰
 
سرپرست فرمانداری زهک خبر داد:
آغاز نصب ۴۵۰۰ علمک گاز در زهک
کد مطلب: ۷۸۷۴۸
تاریخ انتشار:يکشنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۰۸:۱۲
سرپرست فرمانداری زهک از برنامه‌ریزی برای نصب ۴ هزار و ۵۰۰ علمک گاز در بیش از ۶۰ روستای این شهرستان خبر داد و گفت: عملیات اجرایی این طرح به‌زودی آغاز خواهد شد.
آغاز نصب ۴۵۰۰ علمک گاز در زهک
روح‌الله جهانتیغ در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری اوشیدا بیان کرد: نصب ۴ هزار و ۵۰۰ علمک گاز در راستای توسعه زیرساخت‌های گازرسانی و بهره‌مندی روستاییان از گاز طبیعی صورت می‌گیرد و بخش مهمی از نیاز مناطق روستایی شهرستان را پوشش خواهد داد.

وی افزود: تاکنون عملیات تزریق گاز در ۱۱ روستای بخش جزینک شهرستان زهک به پایان رسیده و این روند در سایر روستاهایی که عملیات شبکه‌گذاری گاز در آن‌ها انجام شده نیز ادامه خواهد یافت.

سرپرست فرمانداری زهک با بیان اینکه گازرسانی به تمام روستاهای شهرستان در دستور کار قرار دارد، تصریح کرد: توسعه زیرساخت‌های گاز علاوه بر ایجاد رضایتمندی عمومی و افزایش رفاه مردم، زمینه‌ساز اشتغال و امیدآفرینی در مناطق محروم خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: با اجرای این طرح، گامی مؤثر در راستای توسعه متوازن و عدالت‌محور در مناطق روستایی شهرستان برداشته خواهد شد.

انتهای خبر/
Share/Save/Bookmark