به گزارش پایگاه خبری
اوشیدا، علی ولایتی پور در بازدید سرزده از نانواییهای سطح شهرستان زابل با بیان اینکه خوشبختانه با تلاشهای صورتگرفته وضعیت پخت نانواییها در سطح شهرستان مطلوب است، گفت: بهبود کیفیت پخت نان مورد انتظار مردم است و اعضای کارگروه باید بازرسی و نظارت مستمری بر عملکرد نانواییهای شهرستان داشته باشند.
ولایتی پور با اشاره به اینکه نان بهعنوان بخش اصلی بدغذایی مردم به شمار میرود و وظیفه دستگاههای ذیربط نظارت مستمر بر نانواییهاست، افزود: در تمام فرایندهای تولید نان، متصدیان نانواییها میبایست استانداردهای لازم از جمله زمان تخمیر، زمان پخت، استفادهنکردن از افزودنیهای غیرمجاز و استفاده از آرد سبوسدار و همچنین استفاده از ماسک و رعایت دستورالعملهای بهداشتی را رعایت کنند.
وی با اشاره به اینکه نان، قوت غالب مردم است، افزود: نانواییهای زابل بر اساس گزارشها و بررسی بازرسان، رتبهبندی میشوند و نانواییهای برتر و درجه یک به همشهریان معرفی خواهند شد.
سرپرست فرمانداری ویژه زابل با بیان این که نانواییهای شهرستان زابل ملزم به عرضه نان باکیفیت به مردم هستند گفت: همهٔ نانواییها موظف به نصب تابلو در ورودی محل کار خود هستند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی از جمله عرضه نان بیکیفیت و خامفروشی و رعایتنکردن ساعات پخت برخورد قانونی میشود زیرا مردم نباید بهخاطر تهیه نان در تنگنا و مضیقه قرار گیرند.
جریمه و پلمپ در انتظار نانواییهای متخلف ولایتی پور تأکید کرد: اعمال قانون برای نانوایان متخلفی که صیانت از حقوق شهروندی را رعایت نکنند شامل جریمه، کسر سهمیه آرد و لغو امتیاز نانوایی خواهد بود.
وی یادآور شد: تاکنون ۲ نانوایی به دلیل بیکیفیت بودن نان پلمب شده و پنج نانوایی به دلیل بیکیفیت بودن، عدم رعایت بهداشت، کمفروشی و قاچاق آرد، به تعزیرات حکومتی معرفی شدند.
️وی در پایان با تأکید بر اینکه همه واحدهای نانوایی ملزم به رعایت موازین و مقررات بهداشتی هستند، افزود: شهروندان میتوانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف اعم از کیفیت نان، کمفروشی و گرانفروشی مراتب را از طریق شمارهتلفن ۱۲۴ اطلاع دهند.