داخلی آرشيو گزارش صفحه 
امتیاز مثبت 
۰
 
گلایه مردم سیستان از کمبود پزشک متخصص/عدم رسیدگی به بیماران صدای فرماندار هیرمند را هم درآورد
کد مطلب: ۷۴۵۷۲
تاریخ انتشار:سه شنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۱ ساعت ۱۰:۰۶
عدم رسیدگی کافی به بیمار و همراهان در بیمارستان امام علی(ع) زابل و کمبود پزشک متخصص این روزها موضوعی است که بسیاری از شهروندان سیستانی از وجود آن گلایه کرده و خواستار رسیدگی به این وضعیت شدند.
گلایه مردم سیستان از کمبود پزشک متخصص/عدم رسیدگی به بیماران صدای فرماندار هیرمند را هم درآورد
به گزارش اوشیدا عدم رسیدگی کافی به بیماران در بیمارستان امیرالمومنین(ع) زابل مدتی است که زمینه گلایه مندی و نارضایتی شهروندان را به همراه داشته به گونه ای که بارها برخی از شهروندان در تماس با خبرنگار ما خواستار رسیدگی به این وضعیت شدند.

گلایه بعضی از بیماران، از نحوه برخورد پرسنل این مرکز و خدمات دهی آنان همواره یکی از معضلاتی است که بیمار و همراه، با آن دست و پنجه نرم می کنند و این در حالی است که مسئولین باید توجه ویژه ای به بخش خدمات،بهداشت و درمان مردم داشته باشند تا بیمار و همراه وی، جز درد بیماری مشکل دیگری را متحمل نشوند.

چشم انتظاری در دیگر بخش های مختلف بیمارستان مشکل دیگری است که رسیدگی به آن همت جدی مسئولین امر را می طلبد به گونه ای که اگر بیمار یا همراهش از ازین روند گلایه کنند با این سخن مواجه می شوند که با کمبود پزشک متخصص روبرو هستیم و مردم و بیمارانی که به اورژانس بیمارستان مراجعه می‌کنند اما با مطب خالی مواجه می‌شوند که یا باید ساعت‌ها منتظر بمانند تا یک پزشک حضور پیدا کند و یا اصلاً پزشکی حضور ندارد و بیماران برای مداوا به درمانگاه خیریه سطح شهر و یا مرکز استان مراجعه کنند.

کمبود پزشک و عدم رسیدگی به بیمار تا حدی است که صدای گلایه فرماندار هیرمند را هم درآورده است، میثم برازنده فرماندار شهرستان هیرمند در گفتگو با خبرنگار ما گفت: که جهت مداوای مادرشان به پزشک متخصص گوش حلق بینی به عنوان شهروند به بیمارستان مراجعه کرده اما بعد از ساعتها معطلی و عدم حضورپزشک متخصص وعدم رسیدگی به بیمار مواجه میشود و از این وضعیت اظهار نارضایتی و گلایه دارد که چرا پزشک متخصص در بیمارستان حضور ندارد و به بیماران توجه نمی شود و به رغم پیگیری پزشک فوق و با وجود اینکه در شهرستان بود اما در بیمارستان برای درمان وی حاضر نشدند.

بیمارستان امام علی تنها یک پزشک گوش و حلق و بینی دارد که فقط ۱۵ روز در شهرستان زابل حضور دارد و ۱۵ روز دیگر خارج از استان است،حال تکلیف مردم سیستان در ۱۵ روز باقیمانده‌ که پزشک متخصص حضور ندارد واقعا چیست؟ چرا وزارت بهداشت و کمیسیون بهداشت و درمان برای تامین پزشک متخصص به درخواست مردم سیستان جهت حضور پزشکان متخصص توجه نمی کند، و صدای مظلوم مردم سیستان را مسئولین نمی شنوند.

گفتنی است علیرغم تماس های مکرر خبرنگار ما جهت پیگیری این مطالبه مردمی با مسئولین بیمارستان موفق به برقراری ارتباط نشده است، لذا پایگاه خبری اوشیدا آماده انتشار پاسخ مسئولین دانشگاه علوم پزشکی زابل در این خصوص است.
گزارشگر:فرشته عسکری
انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark