محمدعلی دروهی در گفتگو با خبرنگار
اوشیدا بیان کرد: در راستای تأمین سلامت عمومی و نظارت بر بهداشت مواد غذایی، کارشناسان سلامت محیط و کار مرکز بهداشت زابل از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در شهرستان زابل بازدید کردند.
وی افزود: این بازدید بهمنظور بررسی شرایط بهداشتی و رعایت استانداردهای لازم در عرضه مواد غذایی، بهویژه در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان صورت گرفت.
دروهی ادامه داد: کارشناسان با حضور در فروشگاهها و مراکز عرضه، به ارزیابی وضعیت بهداشت فردی کارکنان و شرایط نگهداری مواد غذایی پرداختند.
سرپرست مرکز بهداشت زابل گفت: در این راستا، کارشناسان موفق به شناسایی و جمعآوری ۲۰۰ کیلوگرم مواد غذایی منقضی و غیرقابلمصرف انسانی از فروشگاهها شدند. این اقدام بهمنظور حفاظت از سلامت شهروندان و جلوگیری از بروز مشکلات بهداشتی ناشی از مصرف مواد غذایی نامناسب انجام شد.
انتهای خبر/
انتهای خبر/