داخلی آرشيو گزارش صفحه اجتماعی
امتیاز مثبت 
۰
 
معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان:
توسعه استان سیستان و بلوچستان نیازمند مشارکت همه اقشار است
کد مطلب: ۷۵۵۶۳
تاریخ انتشار:پنجشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۲ ساعت ۲۲:۵۷
معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: برای توسعه استان شیعه و سنی و همه اقشار جامعه در جهت پیشرفت آن یکصدا و نیازمند هم‌افزایی و مشارکت همه اقشار است.
توسعه استان سیستان و بلوچستان نیازمند مشارکت همه اقشار است
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا، رضا شریفی در نشست مشترک اعضای شورای اداری و معتمدین حوزه سیستان که در محل سالن اجتماعات فرمانداری زابل بیان کرد: هیچ انسان آزاده‌ای نمی‌تواند نسبت به این حجم بی تفاوتی نسل‌کشی، کودک‌کشی بی‌تفاوت باشد و این یک واقعیت است، طوفان الاقصی ضربه مهلکی به پیکره اسرائیل بود که به این زودی قد راست نمی‌کند و بنا به پیش‌بینی مقام معظم رهبری اسرائیل ۲۵ سال آینده را نخواهد دید.

وی با بیان اینکه شکست مفتضحانه و غافلگیری اطلاعاتی و عملیاتی اسرائیل در عملیات طوفان‌الاقصی نتیجه تدبیر فرماندهان و رزمندگان جبهه مقاومت حماس بود افزود: بیش از ۱۰ هزار شهید فلسطیتی اعم از زن و کودک آمار تکان‌دهنده‌ای است که به برکت خون شهدا جهان به حقانیت فلسطین و قساوت رژیم صهیونیستی پی برد.

شریفی با اشاره به دیدار مردم استان با مقام معظم رهبری تصریح کرد: بزرگان و نمایندگان و معتمدین استان با مقام معظم رهبری دیدار داشتند که آقا در این دیدار فرمودند اگر مصوبات سفر ایشان در سال ۸۰ اجرایی می‌شد چهره استان خیلی تغییر می‌کرد ایشان عدم‌همراهی و بی‌توجهی، تنبلی دولت‌های مختلف را بخشی از دلایل عدم اجرایی شدن مصوبات دانستند.

معاون سیاسی اجتماعی استانداری سیستان و بلوچستان گفت: یکی از اهداف دشمنان ایجاد فضای دوقطبی در جامعه است که در سال ۸۰ درگیر مسائل امنیتی و در سال ۸۴ حادثه تروریستی اتفاق افتاد که مسئله قومیت و مذهب را در استان رقم زدند و گسل قومی، مذهبی در استان تحریک شد سه کانون بحرانی را دشمنان ما شناسایی می‌کنند قومیت، مذهب، جنسیت و وجود این مسائل بعد از انفجار مساجد در سال ۸۸ اتفاق افتاد و کاتالیزور دیگری بر این فرایند اضافه شد و ۱۰ سال دیگر درگیر پدیده ناامنی شدیم ولی به تدبیر علما گذشتیم و عبور کردیم.

وی ادامه داد: اوایل دهه ۹۰ درگیر پدیده داعش شدیم داعش ترکش‌های نرمش و جریان عملیات روانی در استان ما خیلی اتفاقات عجیبی را رقم زد البته در دهه ۸۰ و ۹۰ تعدادی از مسئولین که در دیدار و سفر با حضرت آقا بودند از استان رفتند و ما ماندیم و شما و مصوبات نصفه نیمه‌ای که اجرا نشده و اجرایی نشد و حال باید با تلاش همدیگر کوتاهی‌ها و کمبودها را جبران کرد چرا که عقب ماندگی داریم می‌پذیریم و باید جبران کنیم.

وی ادامه داد: رو به بهبود هستیم و به کمک همه اقشار چه شیعه و سنی، همه استان را درست می‌کنیم عزم برای جبران عقب ماندگی‌ها و سرعت دهی به روند توسعه در استان زیاد است جانبه‌گرایی نداریم و نمی‌شود داشته باشیم چرا که حل معضلات و مشکلات مردم سیستان وظیفه ماست و هر یک از مسئولین که از این مهم ناتون هستند باید جای خود را به یک فرد توانمند بدهند.

وی افزود: چندین کارگروه در حوزه‌های اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، زیربنایی، عمرانی و دغدغه‌های مقام معظم رهبری در آن دیدار که چندین زیر شاخه دارد و همه مسائل استان در این لیست احضار شده است ولی مرد میدان می‌خواهد عمل کند.
شریفی تصریح کرد: تیم‌ها و کارگروه‌ها و کارشناسان متعددی از تهران به استان می‌آیند اما ما این را می‌دانیم و عنوان می‌کنیم که این وعده دادن‌ها توخالی نباشد حرفی که می‌زنند عمل کنند به قولی مشقی نباشد به قول دوستان رزمنده وعده که داده می‌شود وفا کنید و حقیقت این است که از طرف شما گفتم مردمان استان مردمان سیستان از وعده‌های توخالی متنفرند وعده می‌دهید عمل کنید.
وی خاطرنشان کرد: ما نشان دادیم که می‌توانیم مشکلات را با هم حل کنیم مزیت استان سیستان و بلوچستان تنوع قومی و مذهبی استان است بزرگان این ظرفیت را دارند که حتماً در انتخابات نقش‌آفرینی کنند، روشنگری و جهاد تبیین کنند، البته مدیران هم باید حواسشان باشد و از ممنوعیت‌ها و محدودیت‌های انتخابات سوء استفاده از امکانات و جایگاه شغلی رعایت کنندچرا که حتماً برخورد می‌کنیم.

وی افزود: می‌خواهیم آن چهار رکن که دستور مقام معظم رهبری است یعنی رقابت، سلامت، امنیت مشارکت را رعایت کنیم و البته یک واقعیت جدی است ما در بحث مشارکت در سیستان و بلوچستان مشکلی نداریم و نگران نیستیم چرا که سیستان و بلوچستان همواره در مشارکت انتخابات سربلند بوده است.

انتهای خبر/
Share/Save/Bookmark