حجتالاسلاموالمسلمین علیاصغر شفیعی استاد حوزه و دانشگاه در یادداشتی به
اوشیدا نوشت: ماه مبارک رمضان در عمر معنوی ما بهعنوان یک فصل مجزا در دیداری است که این جسمهای ما که در طول سال خسته شده و روح ما که نحیف شده است. با حلول ماه مبارک رمضان، بهار قرآن و روزهگرفتن یک تپشی نو و حیاتی تازه در زندگی ما میدمد و طراوتی در روحمان ایجاد میکند.
امسال بهار قرآن و بهار طبیعت با هم قرین شده، همانطور که بدنهای ما نو میشود و طبیعت رخت تازهای میپوشد باید برجان و روح خود هم رختی نو از معنویت و خلوص بپوشانیم و خود را به آن هدف خلقت که همان عبودیت است نزدیک کنیم.
سال جدید با شبهای قدر شروع میشود شبهایی که سرآغاز حیات معنوی است. نوروز معنوی ما شب قدر است که مقدرات یک سال ما در آن شب تقدیر میشود و سرنوشت یک سال ما در آن نوشته میشود.
ابتدای فروردین نوروز و سرآغاز حیات مجدد طبیعت و سال جدید است و شب قدر سرآغاز سال جدید معنوی مردم که رزقوروزی مادی و معنوی برای سال در پیش رو در آن مقدر میشود. باید مراقب باشیم که اشتغال به تعطیلات نوروز ما را از توجه به بعد معنوی ماه رمضان و عبادت غافل ننماید.
در نوروز از دیرباز سنتهایی در ایران مرسوم بوده که اسلام هم بسیاری از آنها را تأیید نموده است؛ مانند صلهرحم نظافت منزل پوشیدن لباس نو و... اما نباید فراموش کنیم که ما در وهله اول مسلمان و شیعه ایرانی و پیروان اولاد پیغمبر هستیم، آداب ملی برای ما قابلاحترام است.
امسال که با ماه مبارک رمضان و شبهای قدر و شهادت امام علی علیهالسلام ادغام شده و رنگ و صبغه معنوی به خود گرفته است. باید بهگونهای عمل کنیم که در عین حالی که از نوروز و برنامههای آن استفاده میکنیم باعث نشود که از مواهب و مراحم رمضان خود را محروم نماییم. یا خداینکرده با اعمال و رفتاری صورت بگیرد که شأن و جایگاه شبهای قدر و شهادت حضرت علی علیهالسلام رعایت نشود.
امسال باتوجهبه شرایطی که در عالم رقم خورد و جبهه مقاومت توانست باصلابت آتشبس را به دشمن صهیونیستی تحمیل نماید و پوزه مستکبرین را به خاک بمالد و آن صهیونیسمی که برای کشتار زنان و کودکان فلسطینی و تصاحب باریکه غزه دندانتیز کرده بود را وادار به عقبنشینی و پذیرش شرایط حماس نماید. از تمامی مردم حزبالله ایران انتظار میرود که امسال روز قدس از ۲۲ بهمن هم باشکوهتر برگزار گردد.
انتهای خبر/