مولوی عبدالباسط حسن زهی در گفتگو با خبرنگار
اوشیدا بیان کرد: پیامبر اکرم (ص)، شخصیتی هستند که جایگاهشان به طور ویژه در کتب آسمانی انبیای ذکر شده و جامعه بشری مژده بعثت ایشان را دریافت کرده است. پیامبر برای عالمیان اعم از جن و انس و حتی حیوانات و نباتات، رحمت مطلق بودند.
وی افزود: آن حضرت در ماه ربیعالاول سال عامالفیل از بانویی عالیه به نام آمنه و پدری منزه چشم به جهانی سراسر گمراهی گشود و برکات زمینی و زمانی را به ارمغان آورد.
حسن زهی خاطرنشان کرد: پدر پیامبر اکرم (ص) قبل از ولادت ایشان از دنیا رفتند؛ اما وجود عمویشان ابوطالب آن مرد شجاع، خوشنام، سخاوتمند و اهل آرمان ایشان را زیر سایه عطوفت رشد داد. خصائص رسالتشان با نبوغ درونی و فطری از نوجوانی، دوران طفولیت، بدو تولد و حتی قبل تولد مشهود بود.
وی بیان کرد: ابوطالب برای حمایت کامل و در ادامه برای پشتیبانی از عزم رسالت حضرت محمد (ص) از هیچ کوششی دریغ نکردند. آن زمانی که مشرکین در مکه ستم بر آن حضرت روا داشتند و تا پای ترورشان پیش رفتند اول ابوطالب سپس امیرمؤمنان علی (ع) آن رستاخیز منفور را با شجاعت بیمثالشان معدوم و مسیر تحقق نزول وحی را مهیا گردانیدند.
حسن زهی ادامه داد: پیامبر اسلام در سن چهلسالگی مبعوث ربالعالمین گردیدند و اعلام نبوت نمودند و قول لا اله الا الله را با حمایت خاندان مبارک و تنی چند از یاران ضعیف و مظلومشان به گوش و دل اطرافیان رساندند ایشان که برای تنزیه جهان از رذائل مبعوث شده بودند ۲۳ سال رسماً با عنوان رسالت در مکه مکرمه و مدینه منوره هدایت مردم را برعهده داشتند و اهلبیت ایشان بنا بر نص صریح قرآن عظیمالشأن مرکز ثقل حیای، بردباری، تطهیر، جاودانگی و بهشتی قرار گرفتند.
حسن زهی بیان کرد: پیامبر اکرم (ص) در سن شصت و سهسالگی در ماه صفر رحلت نمودند و جهانی را مملو از غم و دیدگان را اشکبار گردانیدند. معجزات آن حضرت بهقدری زیاد است که در این بیان نمیگنجد اما؛ از قرآن کریم تا بیان علائم قیامت، از مژدهٔ پیروزیها تا آنچه بر سر امت اسلامی بهخاطر عدم اتحاد خواهد آمد و از سلامگفتن درختان و سنگها و سایه افکندن ابرها بر ایشان گرفته تا شکایت حیوانات مثل شتر از صاحبش تا... معجزاتی هستند که به ما رسیده و محفوظ مانده است.
وی بیان کرد: آن حضرت صلواتاللهعلیه بنا به حفظ امانات مادی و محافظت از عقد و قرارها و حفظ اسرار دیگران و حفظ زبان و مال، عزت و آبرو، جان و ناموس بهعنوان امین موصوف بودند که این از بارزترین صفاتشان در کنار دیگر صفات از همان نوجوانی به اثبات رسیده بود.
حسن زهی خاطرنشان کرد: جامعه اسلامی و جهان اسلام چنان حرمت و اعتقاد و ارادتی به ایشان دارند که حتی گرفتن نام نامیشان را بهحکم وحی در کلام الهی با گفتن صلوات بر ایشان و اهلبیتشان را واجب و دروازه رحمت و برکات آسمانی و زمینی میدانند.
وی افزود: مردم بر این اعتقاد هستند که هیچکس به آن حضرت آن قدر نزدیک نخواهد بود که شانهبهشانه مبارکشان باشد مگر با صلوات بر ایشان و اهلبیت (ع) در این زمانهٔ حساس که بعضی کشورهای اروپایی و آمریکایی به بهانه واهی آزادی بیان هتک حرمت به ساحت مقدسشان بر اعتقادات ما میتازند باید؛ با ید واحد و منسجم در برابر این هجمه باشیم. ایشان و اهلبیت (ع) را بهعنوان چراغ روشن هدایت بشریت معرفی و در تلاش اسلامگرایی باشیم تا نهتنها اسلام حفظ شود؛ بلکه تعداد مسلمانان روزافزون گردد.
انتهای خبر/