در خطبه های نماز جمعه زابل مطرح شد:
حق آبه سیستان نیازمند مطالبه گری قوی مسئولین است/ رمضان؛ ماه جلب رحمت و رضایت خدا
کد مطلب: ۷۴۳۱۱
تاریخ انتشار:جمعه ۲۶ فروردين ۱۴۰۱ ساعت ۲۱:۱۹حجت الاسلام عزیزی گفت: مسئولین باید از کشاورزان و دامدارنی که براثر خشکسالی آسیب دیدند حمایت ویژه و خاص داشته باشند و مسئله حق آبه سیستان را به صورت قوی مطالبه گری کنند.
به گزارش
اوشیدا، حجت الاسلام والمسلمین مجتبی عزیزی امام جمعه شهرستان زابل در خطبه های این هفته بیان کرد: ماه رمضان ماه جوشش رحمت حضرت حق که البته رحمت خدا همواره در جوشش برای بندگان است و لحظه ای و کمتر از لحظه ای ما از شعاع رحمت الهی دور نمی شویم
وی افزود: رحمت خدا همیشه و همواره متوجه بندگان می شود اما در ماه رمضان این رحمت خاص است. این رحمت عبارت است از جوشش رحمت خاص حضرت حق نسبت به بندگان و عباد و البته ما هم وظیفه داریم که در جهت جلب رحمت الهی حرکت کنیم.
وی تصریح کرد: گاهی مناجات، خلوت، صدقه و گاهی به رسیدگی به امور فقرا، علی ایحال به نحو مختلف رحمت الهی را باید جلب کرد و این ماه فرصت مناسبی برای تمرین بسیاری از کارها توسط انسان است.
امام جمعه زابل گفت: جلب رحمت خدا در ماه مبارک رمضان خیلی ساده تر است زیرا در ماه رمضان که درهای رحمت خدا خاصه به روی شما باز است و باید فرصت را غنیمت بشمارید.
وی تاکید کرد: نیمی از ماه رمضان گذشت و هرگز برنمی گردد و ما هستیم و اعمالی که در این روزها انجام می دهیم و این اعمال بلاشک برای ما ذخیره خواهد شد.
حجت الاسلام عزیزی بیان کرد: کسانی که در مناصب هستند در ماه مبارک رمضان یکی از بالاترین عبادات خدمت صادقانه به مردم است.
وی اشاره کرد: سیستان در طول این سالیان با خشکسالی گرفتار شده است حال اینکه برای جلوگیری و یا جبران آن برنامه ریزی شد و یا اینکه برنامه مدونی باشد که ما امروز گرفتار بعضی از مسائل نشویم بماند.
وی افزود: اما سوالی از مسئولین استانی و ملی است که گزارشی به مردم بدهند در سیستان که بیشتر مردم کشاورز و بخش عمده ای دامدار و صیاد هستند و در سال گذشته بسیاری از کشاورزان کشتی نداشتند و کشاورزی که در اثر نبود آب تنوانسته است که کشت کند نباید برای او برنامه داشته باشیم که این مسئله یعنی بحران و یک معضل است.
وی گفت: بحران یعنی منطقه ای که اساس آن کشاورزی، دامداری و صیادی است بخش عمده کشاورزی تعطیل، دامداری دچار خطر شود و دام های مولد به کشتارگاه روند و دام ها به شدت کم و صید و صیادی هم نباشد.
وی ادامه داد: ستاد بحران برای جبران خسارت کشاورزان چه زمانی باید تشکیل شود و این ستاد بحران باید بنشیند که سیل بنیان کنی بیاید و نصف شهر را ببرد بعد بگوید که سیل آمد و بحران شد.
امام جمعه زابل اشاره کرد: آیا خشکسالی بحران نیست و یک جایی در این مملکت پیاز می کارند و محصول شان اضافه می آید و خراب می شود و دستگاه های مسئول این خسارت را به نحوی جبران می کنند.
وی بیان کرد: آن کشاورز سیستانی که همه زندگی او دو یا سه هکتار زمین بوده است و برای کشت این زمین ها قطره ای آب نداشته است و نتوانسته است که کشت کند و امروز هیچ در دست ندارد آیا نسبت به او مسئولیت نداریم.
حجت الاسلام عزیزی گفت: در مسئله حق آبه سیستان گرفتار دیپلماسی وعده شدیم، چه در حق آبه و چه در اساس آب وعده های رنگارنگ داریم.
وی تاکید کرد: حق آبه یک حق است و حقی که باید اخذ شود و ما هم که حرفی می زنیم سریع بعضی از عزیزان می گویند که حواستان باشد که طرف مقابل حساس نشود و لج نکند.
وی افزود: از همه مسئولین استانی و ملی استدعا داریم اولا اینکه پیگیری های شما باید پیگیری های محکمی باشد و قوی هم مطالبه کنید.
وی خاطر نشان کرد: هر کجا احساس کردید که ما می توانیم کمکی کنیم بگویید تا خدمت شما بیاییم و کمک تان کنیم و هر کجا احساس کردید که مردم باید کاری کنند بگوید زیرا مردم همیشه پای کار نظام و انقلاب و ولایت هستند.
انتهای پیام/