داخلی آرشيو يادداشت صفحه اجتماعی
امتیاز مثبت 
۰
 
یادداشت؛
شهادت در اوج ایمان
کد مطلب: ۷۷۵۲۶
تاریخ انتشار:چهارشنبه ۱۹ دی ۱۴۰۳ ساعت ۱۴:۵۰
شهید حاج‌قاسم میرحسینی، قائم‌مقام لشکر ۴۱ ثارالله، یکی از چهره‌های برجسته و نقش‌آفرین در دوران دفاع مقدس بود، او باایمان راسخ، روحیه‌ای انقلابی، و مدیریتی قوی در جبهه‌های نبرد حق علیه باطل حضور داشت و در بسیاری از عملیات‌های مهم به‌عنوان یکی از فرماندهان موثر نقش ایفا کرد
شهادت در اوج ایمان
مسعود شهرکی در یادداشتی به اوشیدا نوشت: سالگرد حاج‌قاسم میرحسینی امروز، ۱۹ دی‌ماه، سالگرد شهادت شهید بزرگوار، سردار سرافراز اسلام، حاج‌قاسم میرحسینی است. او که به‌عنوان «سیدالشهدا سیستان و بلوچستان» شناخته می‌شود، در عملیات‌های مهمی چون کربلای ۵ و والفجر ۸ به جان‌فشانی پرداخته و جان خود را فدای میهن و اسلام کرد.
 
 شهید حاج‌قاسم میرحسینی، فرمانده شجاع و فداکار لشکر ۴۱ ثارالله، در سال ۱۳۴۲ در روستای جزینک استان سیستان و بلوچستان متولد شد. پس از پیوستن به سپاه پاسداران در سال ۱۳۶۰، وی در عملیات‌های مختلفی همچون عملیات رمضان، والفجر ۱، والفجر ۴ و خیبر در کنار دیگر رزمندگان اسلام حضور داشت. با درخشش که در میدان‌های جنگ، حاج‌قاسم میرحسینی به فرماندهی تیپ و سپس قائم‌مقام لشکر ۴۱ ثارالله رسید.
 
 رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره این شهید بزرگوار فرمودند: «شهید حاج‌قاسم میرحسینی که از سرداران لشکر ۴۱ ثارالله است، از آن شخصیت‌های استثنایی و جالب است که من مردم سیستان را این‌گونه شناختم.»
 
 شهید حاج‌قاسم سلیمانی، فرمانده سابق سپاه قدس نیز در خصوص شهید میرحسینی بیان کرده است: «سیدالشهدای همه شهدای استان سیستان و بلوچستان و بزرگ لشکر ثارالله که واقعاً امروز من در هر مأموریتی جای او را خالی می‌بینم، شهید میرحسینی است.»
 
 شهید میرحسینی نه‌تنها در میدان‌های نبرد با شجاعت و تدبیر فرماندهی کرد، بلکه در سخنرانی‌های خود نیز با استناد به آیات قرآن و روایات اهل‌بیت (ع)، قلب‌های رزمندگان را فتح می‌کرد. در واقع، شخصیت این شهید بزرگوار به‌گونه‌ای بود که در سخت‌ترین شرایط جنگی، هیچ‌گونه هراسی در چهره او دیده نمی‌شد و همچنان باصلابت به فرماندهی ادامه می‌داد.
 
 در بخشی از وصیت‌نامه شهید میرحسینی آمده است: «هیچ‌چیزی را به دل راه ندهید به حدی که الله شود و جای الله اصلی را بگیرد که حضرت حق سریعاً از آن دل، رخت برمی‌بندد.» او در ادامه تأکید می‌کند که در جنگ باید راحتی‌ها و مشکلات را میان رزمندگان تقسیم کرد و اضافه می‌کند: «رده‌های پایین همیشه قوت قلب رده‌های بالا باشند و بالایی‌ها پدر و برادر بزرگ پایینی‌ها.»
 
 شهید میرحسینی با این رویکرد، نه‌تنها در میدان جنگ، بلکه در دل‌های مردم و رزمندگان، الگویی از فداکاری، اخلاص و ایمان شد. وی در نهایت در عملیات کربلای ۵ در تاریخ ۲۶ دی‌ماه ۱۳۶۵ در منطقه شلمچه، درحالی‌که در حال ساماندهی نیروها بود، بر اثر اصابت تیر مستقیم دشمن بعثی به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
 
 اما یاد و خاطره او همچنان در قلب مردم و هم‌رزمانش زنده است. امروز، با گرامیداشت یاد این شهید بزرگ، یادآور می‌شویم که شجاعت، اخلاص و فداکاری در مسیر اعتقاد، هیچ‌گاه به پایان نمی‌رسد. شهید میرحسینی همچنان الگویی است برای نسل امروز که در عرصه‌های مختلف باایمان و فداکاری به‌پیش بروند.
 
انتهای خبر/
Share/Save/Bookmark