داخلی آرشيو خبر صفحه اجتماعی
امتیاز مثبت 
۰
 
استاندار سیستان و بلوچستان تأکید کرد:
ضرورت نظارت بر تولید نان از کارخانه تا نانوایی
کد مطلب: ۷۶۳۶۵
تاریخ انتشار:شنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ ساعت ۱۰:۵۶
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: نظارت و کنترل برای تولید نان کامل از مرحله کارخانه آرد، انتقال آرد و مراحل پخت نان مستقیماً با سلامت مردم ارتباط دارد و از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
ضرورت نظارت بر تولید نان از کارخانه تا نانوایی
به گزارش پایگاه خبری «اوشیدا» به نقل از روابط‌عمومی استانداری سیستان و بلوچستان، محمد کرمی در بازدید از اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان اظهار داشت: امنیت غذایی کشور یک اصل مهم است، بنابراین انجام آزمایش در مراحل مختلف فراوری محصولات کشاورزی به‌خصوص آرد ضرورت دارد عدم توجه به امنیت غذایی سبب گسترش بیماری‌ها و افزایش تعداد بیماران می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت تأمین مواد غذایی افزود: تأمین و توزیع مواد غذایی بسیار مهم است و مسئولان این امر خطیر وظایف سنگینی را بر عهده دارند.

استاندار تصریح کرد: باتوجه‌به وسعت سرزمینی استان سیستان و بلوچستان و امکانات موجود، بهره‌برداری از تولیدات کشاورزی، نیاز کشور به واردات مواد غذایی را کم خواهد کرد.

وی اذعان کرد: با هوشمندسازی و راه‌اندازی سامانه در زمینه توزیع نان و آرد شاهد رفع مشکلات بوده‌ایم ضمن اینکه پیگیری‌های لازم برای افزایش سهمیه آرد انجام شده است.

کرمی عنوان کرد: مجموعه غله با مجموعه دانشگاه‌ها به‌خصوص در حوزه غذا و دارو ارتباط برقرار کند و جلساتی را در زمینه افزایش کیفیت مواد غذایی تشکیل دهند.

وی بر اهمیت سلامت روح و جسم انسان‌ها اشاره نمود و ادامه داد: امنیت غذایی و توجه به سبک زندگی افراد می‌تواند از بسیاری از بیماری‌ها پیشگیری کند.

استاندار اضافه کرد: سیستان و بلوچستان استان بی‌نظیر، ثروتمند و دارای پتانسیل‌های فراوانی از جمله در بخش کشاورزی برای پیشرفت و توسعه است.

وی با اشاره به سبک زندگی پیامبر اکرم (ص) اظهار کرد: با تاسی از بزرگان دین، کار و تلاش یک اصل بوده چرا که انسان بیکار، یک انسان بیمار است و سکون سبب آسیب و آفت می‌شود.

کرمی با اشاره به اهمیت و جایگاه اقتصاد شهری و کشاورزی بیان کرد: گسترش تجارت باید موردتوجه مسئولان باشد؛ زیرا سبب تغییرات مناسب می‌شود.

وی به اقدامات صورت‌گرفته در زمینه توسعه اقتصاد شهری، کشاورزی، دریا و تجارت در استان اشاره نمود و افزود: در زمینه ایجاد کریدورها برای توسعه اقتصادی و ارتباط با کشورهای روسیه، آسیا میانه و کشورهای همسایه در دولت سیزدهم اقدامات قابل‌توجهی انجام شده است.

کرمی عنوان کرد: ما ثروت عظیم دریا، سواحل و بهترین خاک برای سرمایه‌گذاری‌های کلان را داریم که نمونه بارز آن ایجاد نخلستان‌ها و باغ‌های موز است.

وی با اشاره به پتانسیل اقتصاد تجارت استان اظهار کرد: شاهد بودیم در زمینه تجارت نیروی کافی و کارآزموده نداریم و بدین منظور در این زمینه سال گذشته ۲۰۰ نفر از جوانان آموزش‌دیده وارد عرصه تجارت شدند و امسال نیز برنامه‌ریزی لازم برای آموزش ۵۰۰ نفر از جوانان استان در حال انجام است.

استاندار با اشاره به لزوم گسترش تجارت با کشورهای افغانستان و پاکستان تشریح کرد: ایجاد بازارچه‌های مشترک و شرکت‌های مشترک در زمینه توسعه اقتصادی استان مؤثر هستند.

وی تصریح کرد: در دولت سیزدهم شاهد افزایش ساخت بزرگراه در سطح استان بودیم، سال گذشته ۱۸۰ کیلومتر افتتاح گردید و امسال نیز ۲۲۰ کیلومتر در دست‌ساخت داریم.

وی گفت: ۲۱ کارگاه در زمینه انتقال آب دریا به سیستان و بلوچستان در سطح استان در حال فعالیت هستند.

انتهای خبر/
Share/Save/Bookmark