داخلی آرشيو يادداشت صفحه اجتماعی
امتیاز مثبت 
۰
 
یادداشت؛
سپاه میدان‌دار خدمات‌رسانی است
کد مطلب: ۷۶۲۸۴
تاریخ انتشار:چهارشنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۲۲:۵۹
سپاه پاسداران یک نیروی مردمی است و برای مردم و به نفع مردم است.
سپاه میدان‌دار خدمات‌رسانی است
حجت‌الاسلام‌والمسلمین امید نغزعلی، کارشناس مسائل سیاسی و اجتماعی در یادداشتی به اوشیدا نوشت: سپاه یک نهاد مقدس است که از خود مردم و برای مردم و به نفع مردم می باشد، سپاه مولود انقلاب و اساس آن بر مبنای جمعیتی از جوانان انقلابی بود که برای پاسداری و صیانت از انقلاب اسلامی در همان سال ۵۷ به دستور امام راحل شکل گرفت.

این نهاد مقدس که مردان بزرگی در آن ایفای نقش نموده و بسیاری از آنها به شهادت و اسارت رسیدند، توانسته است در چهل‌و پنج سال گذشته کارهای بزرگی در راستای پیشرفت ایران، بصیرت‌افزایی مردم، تأمین امنیت و صیانت از انقلاب اسلامی انجام داده است.
این باور که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حفاظت از شخصیت‌ها، تشکیل بسیج، حفاظت پروازها، تأمین امنیت عمومی، دفاع مقدس، برخورد با منافقین، راهیان نور، حفاظت از مرزها، بسیج سازندگی، تولید پهپادها، ساخت موشک، ساخت ماهواره‌ها، مهار فتنه‌های داخلی، فضای سایبری، صنایع هسته‌ای، ریشه‌کنی داعش، تولید تجهیزات نظامی، تولید قایق‌های پرنده، جبهه‌های مقاومت، نهضت روشنگری، تفحص شهدا، آبرسانی به نقاط محروم، سدسازی، بنیادهای حفظ آثار، تولیدات فرهنگی، حلقه‌های صالحین، ساماندهی عشایر، ریشه‌کنی فلج اطفال، طرح شهید سلیمانی در ایام کرونا، کوبیدن عین الاسد، کوبیدن اسرائیل، خنثی‌سازی فتنه‌ها، کشف مفاسد اقتصادی، دستگیری جاسوس‌ها، حوادث غیرمترقبه، مبارزه با گروهک‌ها، آمادگی دفاعی مردم، پدافند غیرعامل و ده‌ها مسئولیت و نقش دیگری که این نهاد مقدس در قالب انجام وظایف محوله در اقصی‌نقاط کشور و خارج از آن انجام می‌دهد.

اگر ما نگاهی به صدها کار بزرگ و متنوع نقش سپاه در ۴۵ سال گذشته بیندازید به‌خوبی متوجه می‌شوید که چرا دشمن این‌قدر روی سپاه و عملکرد آن حساس است و همواره سعی در تخریب چهره مردمی و خدمتگزار این نهاد مقدس به هر نحوی شده است دارد. بی شک این جمله معروفی که امام راحل در اوائل انقلاب فرمودند؛ اگر سپاه نبود، کشور هم نبود، همچنان در کشور زبانزد می‌باشد و اگر امروز هم نقش سپاه در انجام صدها وظیفه محوله نباشد کشور با مشکلات جدی مواجه خواهد شد به همین جهت ما قدردان تلاش‌هایشان هستیم و خواهیم بود.

انتهای خبر/
Share/Save/Bookmark