داخلی آرشيو گزارش صفحه سیاسی
امتیاز مثبت 
۰
 
امام‌جمعه بنجار:
راهیان نور فرهنگ ایثار و مقاومت را زنده نگه می‌دارد
کد مطلب: ۷۸۰۵۷
تاریخ انتشار:جمعه ۱۷ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۱۴:۴۲
امام‌جمعه بنجار گفت: راهیان نور ازاین‌جهت ارزشمند است که موجب ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت در جامعه می‌شود. جامعه‌ای که این ارزش‌ها در آن زنده باشد، می‌تواند در آینده اثرگذار باشد.
راهیان نور فرهنگ ایثار و مقاومت را زنده نگه می‌دارد
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین در خطبه‌های نمازجمعه با دعوت مردم به رعایت تقوای الهی، آن را عاملی برای مقبولیت اعمال دانست و اظهار داشت: «اگر شخصی متقی باشد، اعمال او مورد پذیرش قرار می‌گیرد و حتی عمل اندک اما مقبول دارای ارزش است.»
 
 وی با اشاره به بیستم اسفند، روز راهیان نور و بیست و دوم اسفند، سالروز تأسیس بنیاد شهید انقلاب اسلامی، بر اهمیت زنده نگه‌داشتن فرهنگ شهادت تأکید کرد و گفت: راهیان نور ازاین‌جهت ارزشمند است که موجب ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت در جامعه می‌شود. جامعه‌ای که این ارزش‌ها در آن زنده باشد، می‌تواند در آینده اثرگذار باشد.
 
 امام‌جمعه بنجار از مسئولان خواست تا برنامه‌های راهیان نور منطقه‌ای را نیز برگزار کنند و شهدای منطقه سیستان را به نسل جوان معرفی نمایند. وی در این زمینه از شهید حاج‌قاسم میرحسینی و شهید عالی یادکرد و تأکید کرد که این شهدا باید الگوی دانش‌آموزان و نوجوانان باشند.

 حجت‌الاسلام‌والمسلمین به مقام والای شهدا در روایات اسلامی اشاره کرد و گفت: «بالاترین و بهترین جان‌دادن، شهادت در راه خداست. شهید، نخستین فردی است که وارد بهشت می‌شود و مقام شفاعت دارد. در روایات آمده است که شهدا تنها گروهی هستند که حاضرند دوباره به دنیا بازگردند تا مجدداً در راه خدا جان‌فشانی کنند.»
 
 وی بر حفظ جایگاه و حرمت خانواده‌های شهدا تأکید کرد و از مردم خواست که در مسیر حفظ ارزش‌های شهادت و ایثار گام بردارند.
 

 امام‌جمعه بنجار با اشاره به بیست و یکم اسفند، سالروز وفات حضرت خدیجه کبری (س)، مقام والای این بانوی بزرگوار را یادآور شد و گفت: «حضرت خدیجه (س) نه‌تنها همسر پیامبر (ص) بلکه یکی از سه‌پایه اصلی پیشرفت اسلام بود. اخلاق پیامبر (ص)، شجاعت امیرالمؤمنین (ع) و اموال حضرت خدیجه (س)، سه عامل مهم در گسترش اسلام بودند.
 
 وی همچنین به تحریف‌های تاریخی در مورد سن ازدواج حضرت خدیجه (س) و ادعاهای نادرست درباره ازدواج‌های قبلی ایشان اشاره کرد و گفت: «بر اساس تحقیقات تاریخی، سن ازدواج حضرت خدیجه (س) با پیامبر (ص) ۲۵ یا نهایتاً ۲۸ سال بوده و او قبل از پیامبر (ص) ازدواجی نداشته است.»
 
 امام‌جمعه بنجار در بخش پایانی خطبه‌ها، دیدار اخیر  زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین با دونالد ترامپ را تحلیل کرد و گفت: «این دیدار نشان داد که آمریکا کشوری است که برای منافع خود حتی دوستانش را نیز فدا می‌کند. تجربه تاریخی نشان می‌دهد که اعتماد به آمریکا نتیجه‌ای جز شکست ندارد.
 
 وی با اشاره به سرنوشت رهبرانی مانند گورباچف، محمد مصدق، قذافی و اشرف غنی، از سیاست‌مداران خواست که از تاریخ عبرت بگیرند و به دشمنان نظام اسلامی اعتماد نکنند.
 

انتهای خبر/
Share/Save/Bookmark