داخلی آرشيو خبر صفحه اجتماعی
امتیاز مثبت 
۰
 
رئیس مرکز فناوری معاونت توسعه مناطق محروم ریاست‌جمهوری:
کمبودهای آموزشی سیستان‌وبلوچستان با هوشمندسازی رفع می‌شود
کد مطلب: ۸۱۸۷۳
تاریخ انتشار:دوشنبه ۴ خرداد ۱۴۰۵ ساعت ۱۲:۴۶
رئیس مرکز فناوری معاونت توسعه مناطق محروم ریاست‌جمهوری بر نقش کلیدی فناوری و نوآوری در رفع کمبودهای آموزشی تأکید کرد.
کمبودهای آموزشی سیستان‌وبلوچستان با هوشمندسازی رفع می‌شود
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «اوشیدا» به نقل از روابط‌عمومی اداره کل آموزش‌وپرورش سیستان و بلوچستان، سید مرتضی حسینی، در نشست مشترک شورای معاونان و مشاوران اداره کل آموزش‌وپرورش سیستان و بلوچستان، بر نقش کلیدی فناوری و نوآوری در رفع کمبودهای آموزشی تأکید کرد.

وی در این جلسه با اشاره به شرایط خاص این استان، خواستار استفاده از داده‌های شفاف و سامانه‌های هوشمند برای شناسایی دقیق «جاماندگان از تحصیل» شد.

حسینی گفت: این رویکرد، تصمیم‌گیری مدیران کل اجرایی را تسهیل کرده و به هدفمندتر شدن خدمت‌رسانی به دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل کمک می‌کند.

وی در پایان این نشست، بر لزوم هم‌افزایی بین بخش‌های اجرایی و فناورانه برای کاهش نرخ ترک تحصیل و ارتقای کیفیت آموزشی در نقاط مختلف استان تأکید شد.

انتهای خبر/
Share/Save/Bookmark