به گزارش پایگاه خبری
اوشیدا، عصر امروز دوشنبه جلسه هماندیشی با موضوع پاسداشت هزارمین سال تألیف کتاب سیستان در محل شورای اسلامی شهر زابل برگزار شد، مسعود پودینه اظهارداشت: تمدن و پیشینه تاریخی غنی مردم سیستان انگونه که شایسته و حائز اهمیت باشد تبیین نشده است .
پودینه افزود: در معرفی میراث پرمایه گذشتگان و تاریخ پر افتخار سیستان کوتاهی صورت گرفته است به گونهای که نه تنها در اقصی نقاط کشور بلکبعضاًضا نسل جوان سیستانی نیز بافرهنگ و تاریخ غنی خویش بیگانه هستند.
رئیس شورای اسلامی شهر زابل با بیان اینکه شورای ششم از ابتدای شروع به فعالیت بدنبال معرفی جایگاه واقعی تاریخ و هویت سیستان و سیستانی بوده واز هیچ کوششی فروگذار نکرده است، خاطرنشان کرد: تحقق این امر نیاز به همراه دستگاههای متولی در کنار تشریک مساعی مردمان متمدن و فرهیخته این دیار پرافتخار دارد.
وی تصریح کرد: شهرداری زابل در کنار عمل به وظیفه فرهنگی خویش و مشارکت با نهادهای مختلف در برگزاری مراسمات متعدد فرهنگی تاریخی، به دنبال تعالی هویت تاریخی خطه سیستان میباشد که در این راستا میتوان به احداث بازارچه صنایع دستی و پارک بانوان که در آن نمادهای سیستان است اشاره کرد.
سلامتی از فعالان عرصه فرهنگی اجتماعی نیز در این نشست به ایراد سخن پرداخت و ضمن تقدیر و تشکر از اقدامات و خدمات شهرداری زابل و اعضای شورای اسلامی شهرستان زابل، اظهار داشت: : هدف از برپایی مراسمات مختلف تاریخی هویت بخشی به مردم است که تاریخ خویش را فراموش نکنند برای به منصه ظهور گذاشتن پیشینه تاریخی سیستان باید درحوزه مدیریت شهری از سایر شهرهای کشور الگوبرداری شود.
ناصر چاری تاریخپژوه از جمله مدعوین این جلسه بود که به تشریح اهمیت تاریخ و فرهنگ اشاره کرد و گفت: ضرورت دارد نکوداشت هزارمین سال تالیف کتاب سیستان که نشان دهنده تمدن و تاریخ مردمان سیستان است به بهترین شکل انجام شود و این مراسم به معرفی تاریخ و تمدن غنی سیستان در سطح گسترده منجرشود.
در پایان این نشست حاضرین به تبادل نظر و ارائه پیشنهادات در خصوص موضوع جلسه پرداختند.
انتهای خبر/