به گزارش پایگاه خبری اوشیدا، علی ولایتی پور در بازدیدی سرزده، از وضعیت واحدهای خبازی سطح شهر زابل منجمله چگونگی پخت نان، رعایت شیوهنامههای بهداشتی، ساعات پخت و کیفیت آرد و نان را بررسی و بر لزوم نظارت مستمر بر نحوه پخت، عرضه نان مناسب، توزیع آرد، ساعات پخت و رعایت شیوهنامه بهداشتی نانواییها از سوی دستگاههای ذیربط تأکید و در گفتگو با خبرنگار اوشیدا گفت: باید بهصورت مستمر بر چگونگی ارائه خدمات توسط نانواییها در شهرستان از طرف دستگاههای ذیربط نظارت شود.
ولایتی پور با تأکید بر اینکه برای هیچ حوزهای بهاندازه آرد و نان در شهر زابل وقت گذاشته نشده و نظارت بر عملکرد واحدهای پخت نان ازاینپس بهصورت مداوم ادامه خواهد داشت، گفت: موضوع نان به همه دستگاهها و مسئولان مرتبط است و باید همگان پاسخگوی این نیاز اصلی مردم باشند.
وی با اشاره به اینکه نان، قوت غالب مردم است، افزود: نانواییهای زابل بر اساس گزارشها و بررسی بازرسان، رتبهبندی میشوند و نانواییهای برتر و درجه یک به همشهریان معرفی خواهند شد.
معاون استاندار افزود: وجود صف و تحویل نان بیکیفیت به مردم بههیچوجه قابلقبول نیست و نانوا در قبال این موضوع مسئول و پاسخگو است و لازم است همواره به این مسئله توجه شود
وی بیان کرد: اعمال قانون برای نانوایان متخلفی که صیانت از حقوق شهروندی را رعایت نکنند شامل جریمه، کسر سهمیه آرد و لغو امتیاز نانوایی خواهد بود.
وی افزود: در بازدیدهای انجام شده دو باب نانوایی به لحاظ بیکیفیت بودن، عدم رعایت بهداشت، کمفروشی و قاچاق آرد به تعزیرات حکومتی شهرستان معرفی گردید.
وی در پایان با تأکید بر اینکه همه واحدهای نانوایی ملزم به رعایت موازین و مقررات بهداشتی هستند، افزود: شهروندان میتوانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف اعم از کیفیت نان، کمفروشی و گرانفروشی مراتب را از طریق شمارهتلفن ۱۲۴ اطلاع دهند.
انتهای خبر/