به گزارش پایگاه خبری
اوشیدا، علی ولایتی پور فرماندار ویژه و رئیس کارگروه آرد و نان شهرستان، با اشاره به فعالیت واحدهای نانوایی در سطح شهرستان اظهار داشت: نظارت بر نحوهٔ عملکرد واحدهای نانوایی یکی از موضوعاتی است که در این دولت با جدیت اجرایی شده و خواستار این هستیم این روند توسط بازرسان دستگاههای اجرایی مرتبط نیز در آینده در شهرستان زابل ادامه داشته باشد.
فرماندار ویژه زابل تصریح کرد: در جریان بازدیدها ساعت و زمان پخت نانواییها، وزن چانه، قیمت، کیفیت نان و بهویژه وضعیت بهداشتی مورد نظارت و توجه قرار میگیرد.
وی در ادامه با بیان اینکه به دلیل ذائقههای مختلف، تنوع در تولید نان بهعنوان یک ضرورت است افزود: نانی که توسط واحدهای خبازی تولید و عرضه میشود باید مورد طبع و ذائقه مردم باشد ضمن اینکه در تهیه آن باید تمامی نکات بهداشتی نیز در نظر گرفته شود.
ولایتی پور نانواها را از اقشار سختکوش، پرتلاش و متدین برشمرد و افزود: باید قدردان خدمت و تلاشهای این عزیزان پرتلاش باشیم چرا که امروز نان طبخ شده در شهرستان زابل در قیاس با سایر مناطق سرآمد و از کیفیت نسبتاً خوبی برخوردار است.
وی ابراز امیدواری کرد: با تلاش همه عوامل و متولیان حوزه تولید آرد و نان و رفع برخی کاستیها، شاهد رشد روزافزون کیفیت نان در شهرستان زابل باشیم.
مقام عالی دولت در شهرستان با تأکید به اینکه با واحدهای خبازی متخلف بهصورت قانونی برخورد خواهد شد خاطرنشان کرد: مردم میتوانند تخلفات را با شمارهتلفن ۱۲۴ و فرمانداری دررابطهبا کیفیت نان و سایر موارد اعلام کنند.
فرماندار و رئیس کارگروه آرد و نان در پایان خاطرنشان کرد: نان بهعنوان غذای غالب مردم نقش اساسی در سبد خانوار دارد؛ لذا یکی از ابتداییترین حقوق شهروندی استفاده از نان باکیفیت است که دراینخصوص، متصدیان نانواییها باید جدیت و تلاش بیشتری داشته باشند.
انتهای خبر/