به گزارش پایگاه خبری
اوشیدا، علی ولایتی پور در نشست با دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی بخش مرکزی و کرباسک که با هدف طرح و بررسی مسائل و مشکلات روستاهای شهرستان زابل برگزار شد اظهار داشت: در شهرستان روستاها و دهیاری هایی وجود دارد که با برخی از شهرها و شهرداری های کشور از نظر سازماندهی، وسعت فضایی، نیروی انسانی و سطح ارائه خدمات برابری می کند، این نشان دهنده برنامه ریزی مناسب و کارهای خوبی است که تا به امروز در این شهرستان انجام شده است.
وی ادامه داد: در موضوع بهسازی روستاها باوجود مسائلی که در افق طرح های هادی داریم و برخی بازنگری هایی که در بعضی از موارد مانند تعریف کاربری ها، تراکم ساخت و حریم می بایست انجام شود، اما اقدامات خوب و شایسته ای انجام شده که باید شکرگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی و تلاش های شما باشیم.
فرماندار ویژه شهرستان زابل افزود: حل مشکلات و رفع کاستی های موجود در روستاها و تلاش در جهت برنامه ریزی مناسب و طراحی در جهت رشد و ارتقاء همه جانبه محیط زندگی مردم در روستاها از وظایف مهم و اساسی دهیاران است که باید با حمایت اعضای شورا شما دهیاران به فضای مطالبه گری و پیگیری مجدانه وارد شوید.
وی خاطرنشان کرد: ایجاد ارتباطات مناسب و راهگشا با ادارات و دستگاههای خدماترسان برای جذب امکانات باید دغدغه اصلی شما باشد و در این مسیر باید از حمایت و پشتیبانی های بخشداران، معاونین و فرماندار استفاده کنید.
مقام عالی دولت در شهرستان بر اهتمام دهیاران و شوراها به مسائل روز تاکید کرد و گفت: باید هرگونه اختلاف سلیقه را کنار گذاشته و تنها به خدمت به مردم و رفع مشکلات روستا توجه داشت و مشکلات روستاییان را رصد و بر انعکاس مشکلات آنها اهتمام ورزند.
معاون استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: مهمترین اصل در مدیریت برنامه ریزی مناسب و تعیین اهداف در راستای رشد و پیشرفت مجموعه است از همین روی دهیاران باید در گام اول برنامه جامعی برای خود و مجموعه تعریف و طراحی کنند که این موضوع نیازمند شناسایی دقیق وضعیت روستاها، تعیین نقاط قوت و ضعف، فرصت ها و تهدیدها و شناخت کالبدی و محیطی منطقه است.
وی بابیان اینکه بخشداران باید به عملکرد دهیاران نظارت لازم را داشته باشند افزود: دهیاران باید با تهیه گزارش از پیگیریها و اقدامات خود در روستا و انعکاس مشکلات و موانع موجود به بخشداری، زمینه حل و فصل و ارائه راهکارهای لازم را فراهم سازند.
ولایتی پور گفت: جذب، کسب و ایجاد درآمدهای پایدار یکی دیگر از مواردی است که باید مورد توجه اساسی مدیریت روستاها قرار گیرد, همچنین ایجاد رابطه همدلی و اتحاد برمبنای صداقت کامل با مردم و اهالی و بهره گیری از نظرات و تجربیات نخبگان و افراد شاخص و استفاده از خرد جمعی و مشورت در امور در کنار افزایش مهارت های فردی، تحصیلات و تجربیات باید در دستورکار هر دهیار قرار گیرد.
وی ادامه داد: برای ارتقای جایگاه واقعی روستا و روستاییان ضرورت دارد با برنامهریزی دقیق و تلاش شبانهروزی با ایجاد زیرساختهای لازم کیفیت زندگی در روستاها و رضایتمندی مردم را افزایش داده و مهاجرت معکوس را تقویت کنیم.
وی خاطرنشان کرد: ادارات شهرستان زابل در هر سطحی موظف به همکاری با شوراها و دهیاران هستند و باید راهبرد پشت میزنشینی را به حضور میدانی مستقیم و بین مردم تغییر دهند.
فرماندار ویژه شهرستان زابل اظهار داشت: امروز وقت آن رسیده که با همدلی و اتحاد در مسیر خدمت به مردم تمام تلاش خود را در مسیر ساخت یک ری قوی، طلایی و برتر به کار گیریم. تصمیمات کارشناسی، احترام به خرد جمعی و رأی مردم، تکیه بر نقاط قوت و استفاده از نیروی انسانی کارآمد و مؤثر در کنار پیگیری مجدانه و سعی و تلاش شما هموار کننده مسیر خدمت، زمینه ساز جلب رضایت و ایجاد کننده حس امید و اطمینان در دل های اهالی روستا است.
انتهای خبر/