داخلی آرشيو خبر صفحه اقتصادی
امتیاز مثبت 
۰
 
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان خبر داد:
حمایت مس جانجا از ساخت مدرسه ۱۲ کلاسه
کد مطلب: ۷۸۴۱۹
تاریخ انتشار:دوشنبه ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ ساعت ۰۷:۲۸
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان از امضای تفاهم‌نامه احداث یک مدرسه ۱۲ کلاسه پیرو دستور وزیر محترم صنعت، معدن و تجارت و با مشارکت شرکت توسعه معادن و صنایع مس جانجا خبر داد.
حمایت مس جانجا از ساخت مدرسه ۱۲ کلاسه
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «اوشیدا» به نقل از روابط‌عمومی نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان، میثم لک‌زایی در دیدار با مدیرکل صمت سیستان و بلوچستان و با حضور اعضای مجمع خیرین مدرسه‌ساز سیستان و بلوچستان که در محل سالن جلسات اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان انجام گرفت، بیان کرد: در راستای مسئولیت اجتماعی شرکت توسعه معادن و صنایع مس جانجا و به‌منظور ایفای نقش در طرح نهضت مدرسه‌سازی استان، این شرکت احداث مدرسه ۱۲ کلاسه در مقطع دبیرستان در شهرستان مرزی میرجاوه را با اعتباری بالغ بر ۴۱ میلیارد تومان به‌عنوان یک پروژه مهم و حیاتی آغاز کرده است.

وی افزود: در راستای توسعه عدالت آموزشی و ارتقاء زیرساخت‌های آموزشی در مناطق محروم استان این تفاهم‌نامه به امضا رسیده است.

لک‌زایی با قدردانی از مدیرکل صمت استان و شرکت مس جانجا، مشارکت و نقش‌آفرینی صنایع بزرگ در ساخت و تجهیز فضاهای آموزشی را یکی از ظرفیت‌های ارزشمند برای تحول در آموزش و پرورش استان دانست.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان تأکید کرد: استان سیستان و بلوچستان به دلیل وسعت جغرافیایی و پراکندگی جمعیت نیازمند حمایت همه‌جانبه برای توسعه فضاهای آموزشی است و همراهی بخش صنعت و معدن در کنار اعتبارات دولتی می‌تواند روند مدرسه‌سازی را در استان تسریع کند.

وی ابراز امیدواری کرد که این اقدام الگویی برای سایر شرکت‌های صنعتی و معدنی باشد تا در ساخت مدارس، به‌ویژه در مناطق کمتر برخوردار استان، مشارکت فعال‌تری داشته باشند.

در ادامه سیاست‌های حمایتی وزارت صنعت، معدن و تجارت، داوود شهرکی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان سیستان و بلوچستان نیز تأکید کرد: مدرسه ۱۲ کلاسه در مقطع دبیرستان در شهرستان مرزی میرجاوه به‌عنوان گامی مؤثر در راستای توسعه عدالت آموزشی در مناطق محروم استان نشان‌دهنده نقش‌برجسته بخش صنعت در بهبود زیرساخت‌های آموزشی و تسریع در اجرای پروژه‌های عمرانی است.

وی همچنین از همراهی شرکت‌های بزرگ صنعتی و معدنی در حمایت از پروژه‌های اجتماعی به‌ویژه در بخش آموزش یاد کرد و گفت: این همکاری‌ها می‌تواند الگوی مناسبی برای سایر شرکت‌ها و مؤسسات صنعتی باشد تا در ساخت و تجهیز فضاهای آموزشی و مدارس به‌ویژه در مناطق محروم و کمتر برخوردار مشارکت کنند.

انتهای خبر/
Share/Save/Bookmark