رباب پورکمالی در گفتگو با خبرنگار
اوشیدا بیان کرد: شانزدهم آذر سرآغاز حرکتی نو در مسیر استکبارستیزی دانشجویان بود که با پیروزی انقلاب اوج گرفت و در حوادث پس از انقلاب به بلوغ رسید. بدون شک، نعمت بزرگ استقلال و آزادی و امنیت پایدار امروز کشورمان مرهون مجاهدت و فداکاری جوانان و دانشمندان بزرگواری است که با خون خود نهال پُرخیر و برکت انقلاب اسلامی را آبیاری کردند.
وی افزود: روز دانشجو، فرصتی برای بازخوانی نقش و جایگاه دانشجویان در فضای جامعه و کشور است، روز دانشجو فرصتی برای تبیین نقش و هویت واقعی دانشجوست، روز دانشجو نشانگر هویت ضد استکبار و ضد استبداد و عدالتخواه دانشجو است، این روحیه و این هویت باید همچنان در شرایط حساس کنونی حفظ شود و دانشجو همواره بکوشد هویت واقعی خود را در گذر زمان و تندباد اتفاقات از دست ندهد و از شرایط حال حاضر تحلیل درست داشته باشند، تاریخ کشور را بدون ویرایش و درست مطالعه کنند و در فهم مسائل سیاسی بصیرت داشته باشند.
پورکمالی تاکید کرد: برای رسیدن به تمدن اسلامی جامعه باید در همه ابعاد فرهنگی اجتماعی سیاسی و به خصوص علمی رو به جلو حرکت کند، در واقع جامعه نخبگانی به خصوص قشر جوان دغدغهمند یکی از مهمترین عامل و در واقعا خط اتصال و مسیر رساندن جامعه به تمدن و پیشرفت اسلامی است.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه زابل ادامه داد: بسیج دانشجویی موتور پیشران تحولات جهادی و کلیدی در جامعه است از همین رو باید نسبت به اتفاقات جامعه بصیر باشد و این بصیرت را در جامعه دانشگاهی نیز افزایش دهد.
وی خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی طبق فرمایشات مقام معظم رهبری چشماندازی دارد که برای رسیدن به این چشم انداز، حرکتی عمومی باید در جامعه اتفاق بیفتد پرچمدار ایجاد کننده و نظم دهنده به این حرکت بسیج دانشجویی است پس بسیج دانشجویی باید اثرگذاری موثر بر فکر مجموعه دانشجویی داشته باشد.
وی با اشاره به تفاوتهای نسل جدید دانشجویی با دهههای گذشته بیان کرد: علت را میتوان در دنیای دیجیتال جستجو کرد نسل جدید در دسترسی به منابع درسی و تربیتی از فضای مجازی بهره میبرد که اثرات مثبت و منفی فراوانی دارد اثراتی بر سبک پوشش و روابط اجتماعی و سطح تفکر دانشجویان خواهد گذاشت و درگیر شدن در مد و تبرجگرایی و فراموش کردن هویت اصیل اسلامی ایرانی از اثرات منفی این اتفاق است.
پورکمالی تصریح کرد: به عبارتی دانشجوی امروزی درگیر جنگی میباشد که روح و هویت آن را نشانه گرفتهاست البته دانشجوی امروزی مطالبهگر است که باید در کنار این روحیه امید و خود باوری را نیز در خود افزایش دهد.
وی با اشاره به چالشهای پیشروی دانشجویان گفت: از چالشهایی که دانشجوی امروزی با آن تقابل دارد میتوان تنبلی و کاهلی و عدم پذیرش مسئولیت و راحتطلبی و عدم دغدغهمندی در مسائل مهم که حاصلی از زندگی ماشینی و بیتوجهی والدین در مسائل تربیتی آنها است.
مسئول بسیج دانشجویی واحد خواهران زابل افزود: فرهنگ غلط فرزندسالاری و قبول بیچون و چرای خواستههای فرزندان باعث شکلگیری این چالشها شده است و همچنين عدم توجه دانشگاه به تربیت و صرف آموزش از جمله دلایلی است که میتوان نام برد.
انتهای خبر/