داخلی آرشيو گزارش صفحه اجتماعی
امتیاز مثبت 
۰
 
سایه فقر به ورزش سیستان و بلوچستان رسید؛
احداث استادیوم ورزشی حسرت ۵ساله جوانان نقطه صفر مرزی
کد مطلب: ۷۵۱۸۲
تاریخ انتشار:جمعه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ ساعت ۱۱:۲۲
تنها پروژه ورزشی نقطه صفر مرزی منطقه سیستان باگذشت ۵ سال کمتر از ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
احداث استادیوم ورزشی حسرت ۵ساله جوانان نقطه صفر مرزی
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا، ورزش بخش مهمی از فعالیت‌های روزمره افراد به خصوص نسل جوان را تشکیل می‌دهد و در این میان وجود امکانات ورزشی مناسب در سطح شهرها، نقش فراوانی در شکوفایی استعدادهای ورزشی و ایجاد فضایی سالم در جامعه دارد.

در واقع وجود امکانات ورزشی مناسب، بستری است برای شکوفایی و خلق استعدادهای جوان‌تر که می‌توانند قهرمانان آینده رشته‌های ورزشی کشور باشند، بنابراین باید توجه ویژه ای به این مقوله شود تا بتوانیم نسلی پویا، سالم و ورزشکار را تربیت کنیم.

توزیع متوازن امکانات از مهمترین اهداف اجرای طرح‌های توسعه در سالیان مختلف بوده است با این وجود برخی از مسئولان هنوز به محرومیت برخی مناطق بی‌توجه هستند در حالی که مسئولان باید با اشراف به آسیب‌های تمرکزگرایی در اختصاص امکانات و غفلت از مناطق محروم و کمتر برخوردار، تلاش کنند زمینه دسترسی همه افراد را به خدمات و امکانات فراهم کنند.

البته محرومیت از امکانات و تجهیزات ورزشی نیز از مواردی است که بعضی از مناطق کمتر توسعه‌یافته و به‌ویژه روستاها با آن دست به گریبان هستند. جوانان و نوجوانان بعضی روستاها یا هیچ امکانات ورزشی در اختیار ندارند یا اندک امکانات آنان فرسوده و مستهلک است و یا اعتباری تزریق برای تکمیل آن نشده است.

با بیان اینکه شماری از جمعیت مناطق روستایی را نوجوانان و جوانان تشکیل داده‌اند، ورزش و گسترش امکانات ورزشی در این مناطق آسیب‌های اجتماعی را به‌طور محسوسی در این رده سنی کاهش خواهد داد.

شهرک کهک در شهرستان زهک با جمعیتی بالغ بر بیش از پنج هزار نفر در فاصله پنج کیلومتری شهرستان زهک که سال‌ها قبل، پس از تقاضای پیگیرانه مردم کهک عملیات ساخت استادیوم ورزشی در این شهر آغاز شد تا بتواند مورد استفاده مردم این شهرک باشد اما در این سالیان پیشرفت چندانی ندارد و شهروندان شهرک کهک همچنان نظاره گر اسکلت‌های آن هستند.

به گمان بسیاری از بومیان باتوجه‌به شرایط پروژه شاید بهره‌برداری از آن سال‌ها به طول انجامد، درحالی‌که به دلیل مرزی بودن این شهرستان رونق فضاهای ورزشی در منطقه اهمیت بالایی دارد و در حوزه سیستان برخی رشته‌های ورزشی همچون کبدی، کشتی، بازی‌های بومی و محلی و فوتبال علاقه‌مندان زیادی دارد؛ اما آنان برای پرداختن به رشته موردعلاقه‌شان نیاز به فضای مناسب دارند که شهرک کهک از وجود آن بی‌بهره است و احساس می‌شود فقط یک استادیوم که البته آن هم زمان اتمام پروژه و بهره‌برداری آن مشخص نیست نمی‌تواند نیاز مردم را برطرف کند.

مسعود دهمرده رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان زهک در گفتگو با خبرنگار اوشیدا بیان کرد: استادیوم ورزشی شهرک کهک در سال ۹۷ با اعتباری بالغ بر ۲ میلیارد تومان قرارداد آن بسته شد که به دلیل عدم تأمین اعتبار این پروژه پس از گذشت ۵ سال کمتر از ۲۰ درصد پیشرفت داشته است.

وی با اشاره به استادیوم‌های نیمه‌کاره و عدم تأمین اعتبار آن‌ها در شهرستان‌های هامون و نیمروز، افزود: علی‌رغم پیگیری‌های انجام شده جهت تأمین اعتبار و تکمیل پروژه‌ها در کمیته برنامه‌ریزی شهرستان و برنامه‌وبودجه استان اما همچنان هزینه اعتبار لازم تأمین و تخصیص داده نمی‌شود.

دهمرده تصریح کرد: با وجودی که می‌توانستیم این پروژه را تا سال ۹۸ با اعتباری بالغ بر هشت میلیارد تومان تکمیل و به پایان رساند؛ اما در حال حاضر برای پایان رساندن به دلیل بالارفتن هزینه نیاز به ۲۲ میلیارد تومان تأمین اعتبار دارد و علت عدم پیشرفت پروژه کمبود و عدم تأمین اعتبار است.

انتهای خبر/
Share/Save/Bookmark