داخلی آرشيو گفتگو صفحه اجتماعی
امتیاز مثبت 
۰
 
کارشناس سیاسی:
حماسه نهم دی سال ۸۸ اوج غیرت دینی و بصیرت مردم بود
کد مطلب: ۷۵۷۳۲
تاریخ انتشار:پنجشنبه ۷ دی ۱۴۰۲ ساعت ۰۹:۴۰
کارشناس مسائل سیاسی گفت: حضور مردم در حماسه ۹ دی‌ماه سال ۸۸ اوج بصیرت وحدت ایستادگی و غیرت دینی مردم ایران از ولایت‌فقیه و برای حفظ آرمان‌ها و ارزش‌های الهی بود.
حماسه نهم دی سال ۸۸ اوج غیرت دینی و بصیرت مردم بود
محمود شیخ‌ویسی در گفتگو با خبرنگار اوشیدا بیان کرد: ۹ دی را باید حبل‌المتین انقلاب بدانیم که دوباره بحث ولایت‌پذیری و بصیرت و آگاهی به معرض نمایش گذاشته می‌شود و ۹ دی حضور افراد و اشخاص مختلف جامعه با هر علائق و سلائق همه آمدند بدون اینکه حتی فراخوان داده شود و یک حرکت غیرمتعارف بود، یک حرکت ایمانی و قلبی بود.

وی عنوان کرد: حضور جوانان در این حماسه ماندگار و در این حرکت ۹ دی ارزش قابل‌توجهی را دارد و درخشندگی و شکوفایی اندیشه‌های انقلاب را بعد از سال‌ها در حماسه ۸۸ می‌شود مشاهده کرد، اگر یک روز در آغاز انقلاب نقش داشت ۱۷ دی ۵۶، یا نوزدهم دی ۵۶ نقطهٔ آغازی برای انقلاب شد.

این مدرس دانشگاه تصریح کرد: ۹ دی ۸۸ یک روزی در تثبیت انقلاب ثبت شد و درخشید و این کاری که انجام شد شگرد رسانه‌ها و ماهواره‌ها و عناصر ضدانقلاب و همه را با مشکل مواجه کرد و توانست در تثبیت انقلاب نقش ارزنده‌ای را از خود به‌جای بگذارد.

وی ادامه داد: بنابراین اگر ما عاشورا را هم علت ماندگاری انقلاب بدانیم، می‌بینیم که در بقای انقلاب و در حادثه ۹ دی هم قضیه کربلا و عاشورا به‌خوبی ایفای نقش می‌کند.

شیخ‌ویسی اظهار داشت: آنچه که مردم را به خیابان‌ها می‌کشاند این است که در جایی که احساس کنند به اعتقاد آنها، اندیشه آنها و به کربلا و عاشورا و به مبانی دینی و گزاره‌های دینی توهین و اهانت می‌شود و از خط‌قرمز عبور می‌کنند، دیگر جریان و جناح نمی‌شناسند.

وی با اشاره به پیامدهای فتنه ۸۸ افزود: چند پیامد را فتنه ۸۸ برای نظام سلطه داشت یکی کشف وجود جریان سیاسی استحاله شده برای نظام سلطه بود و دوم کشف زمینه سیاسی‌اجتماعی تولید شورش و فتنه بود که گره‌خورده بودند برخی جریان‌های داخلی با جریانات بیرونی و حرکتی تحت عنوان انقلاب مخملی که با این حرکت مردم در نطفه خفه شد.

این کارشناس سیاسی با اشاره به ویژگی‌های ۹ دی ادامه داد: عکس‌العمل سریع و به‌موقع مردم، خودجوش و کاملاً مردمی بدون اینکه نظام بخواهد فراخوان دهد، فراگیرشدن همه اقشار و سلیقه‌های مختلف را در برمی‌گرفت و حضور بارز نسل سوم انقلاب را ما می‌توانیم مشاهده کنیم و شعارهایی که سیاسی و معنادار بود.

وی افزود: ۹ دی‌ماه ۸۸ اوج بصیرت، وحدت، ایستادگی، اقتدار و غیرت دینی مردم، تجلی دفاع و پشتیبانی همه‌جانبه ملت ایران از ولایت‌فقیه و دستاوردهای انقلاب اسلامی بود که برای حفظ آرمان‌ها و ارزش‌های الهی انقلاب اسلامی به صحنه آمدند.

شیخ‌ویسی تصریح کرد: در ۹ دی‌ماه مردم صبور، مقاوم و هوشیار ایران اسلامی نشان دادند که با تمام وجود به‌نظام اسلامی از عمق جان معتقدند و لحظه‌ای از دفاع و حراست از این انقلاب اسلامی که ثمره خون هزاران شهید است کوتاهی نخواهند کرد. ملت ایران توانستند با ولایت‌مداری و دشمن‌شناسی نقشه‌های شوم دشمنان به‌ویژه منافقان و سرسپردگان استکبار جهانی را نقش‌برآب کنند.

وی خاطرنشان کرد: ۹ دی‌ماه عرصه خروش ملتی مسلمان، مکتبی و دل‌بسته به تعالیم اهل‌بیت (ع) علیه توطئه‌های نرم دشمنان انقلاب، فریب‌کاری و فتنه‌گری و عوامل آنها در کشور بود و این حرکت خودجوش خون تازه‌ای را در رگ مردم جاری و انقلاب اسلامی را از گزند بسیاری خطرات مصون کرد و توانستند همچون کوهی عظیم در مقابل سیل تهاجمات علیه انقلاب اسلامی بایستند.

این استاد دانشگاه ادامه داد: مردم ایران نه از تحریم می‌ترسند و نه از مذاکره، و نه از جنگ هراسی دارند و نه از ترور، مردم ایران حتی از منافقان و فرصت‌طلبان و سودجویان نمی‌ترسند، چون چشم بصیرتشان به‌قدری تیز است که لکه را از آیینه جدا می ببینند، مردم ایران نکته‌بین‌اند و به‌آسانی از کنار نقطه‌ها نمی‌گذرند.

انتهای خبر/
Share/Save/Bookmark