داخلی آرشيو گفتگو صفحه سیاسی
امتیاز مثبت 
۰
 
کارشناس سیاسی:
فتنهٔ ۸۸ یک اقدام برنامه‌ریزی شده برای براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
کد مطلب: ۷۵۷۴۵
تاریخ انتشار:شنبه ۹ دی ۱۴۰۲ ساعت ۱۴:۴۹
کارشناس سیاسی گفت: فتنهٔ ۸۸ یک اقدام برنامه‌ریزی شده برای براندازی نظام جمهوری اسلامی بود. در این که هدف اصلی دشمن از این اقدام براندازی و تغییر رژیم در ایران اسلامی بو
فتنهٔ ۸۸ یک اقدام برنامه‌ریزی شده برای براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
مجتبی قزاق میری در گفتگو با خبرنگار اوشیدا بیان کرد: حضور و راهپیمایی مردم ایران در ۹ دی‌ماه سال ۱۳۸۸ در حمایت از جمهوری اسلامی ایران مقابل فتنه ۸۸ و پاسخ مردم به اغتشاش‌ها، هتک حرمت‌ها و اعلام بیزاری از فتنه‌گران بود. این اغتشاشات در حالی صورت گرفت که مقام معظم رهبری باتوجه‌به شرایط خاص، از آحاد مردم و نامزدهای حاضر در انتخابات خواسته بودند که کاملاً هوشیار بوده، از رفتار و گفتار تحریک‌آمیز و بدگمانانه بپرهیزند اما؛ رئیس‌جمهور منتخب با استفاده از الفاظی باعث تحریک بیشتر اغتشاشگران شد و این موضوع استمرار یافت.

وی تاکید کرد: اما مردم ثابت کردند پای اسلام و انقلاب و خون شهیدان ایستاده‌اند و آمادگی کامل دارند تاآخرین‌نفس در مقابل دشمنان ایستاده و فداکاری کنند و همان‌طور که دیده شد دستاوردهای این حماسه بزرگ خاموشی فتنه ۸۸، حفظ انقلاب اسلامی، ولایت‌فقیه و پشتوانه مردمی جمهوری اسلامی ایران بود و همچنین باعث شد قدرت چانه‌زنی و حضور مقتدرانهٔ ایران اسلامی در عرصهٔ بین‌المللی افزایش پیدا کند و برگ زرین دیگری در تاریخ کشور عزیزمان ثبت گردد.

وی در ادامه افزود: فتنهٔ ۸۸ یک اقدام برنامه‌ریزی شده برای براندازی نظام جمهوری اسلامی بود. در این که هدف اصلی دشمن از این اقدام براندازی و تغییر رژیم در ایران اسلامی بود؛ کوچک‌ترین شکی وارد نیست.

قزاق‌میری در ادامه افزود: فتنه‌ها توسط افرادی رقم می‌خورد که زیباتر از حق سخن می‌گویند، اما بدتر از کفر عمل می‌کنند، به همین دلیل بسیاری از بزرگان و عالمان جامعه هم به‌اشتباه می‌افتند. در فتنه‌ها باید به ولی زمان خویش اقتدا می‌کردند.

وی در ادامه بیان کرد: عدم پایبندی به قانون و تمکین‌نکردن خواص به چارچوب‌های عرف جامعه می‌تواند پیامدهای خطرناکی برای جامعه به وجود آورد. نقش خواص در طول تاریخ همواره بسیار مهم و حائز اهمیت بوده و موضع‌گیری و جهت‌دهی این قشر از جامعه در حوادث تاریخی بسیار مؤثر بوده است.

وی افزود: در فتنه ۸۸ تمرد از قانون و دمیدن استکبار در آتش فتنه موجب شد که خواص داخلی، مجری آن شوند. پس باید از بصیرت و بیداری در دفاع از نظام به‌ویژه در جنگ نرم، سخن بگوییم زیرا؛ شخص دین‌دار، بصیر و بیدار است که می‌تواند حق را از باطل تمییز دهد و از حق حمایت کند و این مهم‌ترین الگوی حماسه ۹ دی می‌تواند باشد تا در ادامهٔ مسیر از آن استفاده کنیم.

وی در ادامه بیان کرد: رسانه‌های انگلیسی به‌ویژه بی‌بی‌سی فارسی در طول ایام فتنه و بعد از آن چند رویکرد که همه در راستای راهبُرد مقابله با نظام است را دنبال کردند. این حماسه ۹ دی، بیداری بزرگ و نقطهٔ پایانی برای فتنه پس از انتخابات بود که دشمنان بیرونی نظام را ناامید کرد و انسجامی هم در درون شکل گرفت.

وی افزود: جبهه مقاومت نتیجه شکل‌گیری انقلاب اسلامی است و یا بهتر بگوییم نتیجه صدور انقلاب در منطقه است که همه انسان‌های آزادی‌خواه را به پا داشته تا در مقابل ظلم و استکبار ایستادگی کنند حتی با حداقل امکانات نظامی ولی متکی به خداوند متعال و تلاش‌های مجاهدانه . وقتی که داعش به عراق حمله کرد یا معارضین باهدف ازبین‌بردن دولت سوریه اقدام کردند در ابتدا، ایران در کنار بشار اسد ایستاد. چون سوریه در زمان جنگ تحمیلی در کنار ما بود.

قزاق میری ادامه داد: امروز مردم سوریه معتقدند تنها ملتی که به شکل واقعی از آنها دفاع کرده ایران است و مردم عراق، سوریه و لیبی هم همراه شدند که این یکی از نتیجه‌های مقاومت است. امروز غزه در برابر رژیم سفاک صهیونیست ایستاده است که این تأثیر خود را در جوامع گذاشته است البته زحمات سردار بزرگ ما شهید حاج‌قاسم سلیمانی نباید نادیده گرفته شود.


وی در پایان افزود: باید توجه داشت قدرت رسانه کمتر از قدرت نظامی نیست. فضای مجازی و رسانه باید فعالیت ویژه‌ای داشته باشند، باید تولید محتوا کنند برای انتشار در فضای مجازی به‌صورت، کلیپ، عکس‌نوشته، فیلم کوتاه، پادکست، نشریات الکترونیکی، مستند و همچنین حضور افراد در برنامه تلویزیونی و رادیویی صداوسیما. به‌طوری که مقام معظم رهبری فرمودند ادارهٔ فضای مجازی کشور، نیازمند حرکتی انقلابی است.


انتهای خبر/
Share/Save/Bookmark