حجتالاسلاموالمسلمین محمود قدرتنژاد در گفتگو با خبرنگار اوشیدا بیان کرد: پوشش بانوان در اسلام، یک اصل تعبدی نیست، بلکه مصلحتها و حکمتهایی دارد از جمله؛ زن مانند مرد، حوایج و نیازمندیهایی دارد که برای تأمین آن، ناگزیر باید از محیط خانه خارج گردد تا بتواند آنها را فراهم سازد.
وی افزود: در کتابهای فقهی و حدیثی، خروج زن با اذن شوهر برای تأمین حوایج و شرکت در نمازهای عید فطر، عید قربان، نمازجمعه و جماعت، تجویز شده است؛ پس حجاب برای خروج زن از محیط خانه، تشریع گردیده است و این یعنی یک زن مسلمان دارای مقام و جایگاه در جامعه است.
حجتالاسلاموالمسلمین قدرتنژاد تصریح کرد: شرکت زن در فعالیتهای عبادی، سیاسی و اجتماعی و دفاع از حقوق شخصی، تعلیموتعلم در این صورت رعایت حجاب واجب میشود تا کامیابیها منحصر در محیط خانه شود و محیط خارج تنها برای کار و فعالیت باشد.
وی تأکید کرد: حجاب احساس امنیت روحی است در واقع حجاب پاسخی است به ندای فطرت و نشاندهنده تمدن و فرهنگ اسلامی که مایع سلامت و آرامش آن جامعه است.
قدرتنژاد خاطرنشان کرد: حجاب، عامل خودسازی و تهذیب نفس در خانواده است، چرا که زنان را از خودآرایی، طنازی، خودنمایی و صیادی باز میدارد، حفظ نظام خانوادگی و علایق زوجیت، بستگی تام به پوشش بانوان دارد و اسلام در قالب دو اصل پوشیدگی و سادگی حجاب را بهخوبی میان جهانیان نشان داده است.
انتهای خبر/