به گزارش پایگاه خبری اوشیدا،
وبلاگ سیستان تحلیل نوشت :طرز پخت این غذا بسیار شبیه به دوغ برک هست با این تفاوت که در این غذا جای دوغ از آب استفاده می شود
مواد لازم:
آب
آرد
زرچوبه
فلفل و نمک
روغن
اول از همه روغن را داغ کرده و آرد را درون روغن ریخته هم می زنیم تا تمام آرد کمی تغییر رنگ دهد. آرد که به رنگ کمی مایل به قهوه ای در آمد آب را اضافه می کنیم و بعد از آن هم فلفل و زردچوبه و نمک را اضافه می کنیم.
از زمانی که آب را داخل آرد ریخته باید غذا را هم بزنیم تا آرد بصورت گلوله گلوله نشود و غذا خراب نشود و تا زمانی که غذا شروع به جوشیدن نکرده هم زدن را رها نمی کنیم.
وقتی غذا به جوش آمد آماده است…
* ما به این غذا آرد بریو می گوییم در بعضی نقاط دیگر سیستان به این غذا لیتی هم می گویند.