احمد میرگل با تبریک روز معلم در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری
اوشیدا بیان کرد: معلم در هر جامعه بهعنوان یکی از ارزشمندترین عنصر حیاتی هر جامعهای محسوب میشود بهگونهای که حتی مؤلفه از مولفههای جوامع مترقی محسوب میگردد. تااندازهای که شقاوت و سعادت معلم را به معلم نسبت میدهند و این حاکی از اثر مؤثر و همهجانبه معلم بر ابعاد اجتماعی سیاسی و فرهنگی هر اجتماع انسانی محسوب میگردد.
وی افزود: شهید مطهری یکی از معلمشناسترین علما و روشنفکران است بهزعم وی مقام سازنده اندیشه نسلهای انسانی است کسی است که دانش را با شیرازهٔ وجودش به عصاره جامعه یعنی دانشآموزان منتقل میکند.
وی با اشاره به معرفی شهید مطهری با تأکید به اینکه معلم را الگو عملی جامعه میداند گفت: دانشآموزان تمام حرفها و حرکات معلم را مبنا کار و عمل و مواجهه خود با جامعه میپندارند. اساساً معلم از نظر شهیدمطهری عامل محرکها اندیشههای یادگیرندگان است که تماماً جامعه را میتواند به قلههای در ظاهر دستنایافتنی برسانند.
این استاد دانشگاه ادامه داد: بحث تعهد و وجدان کاری معلم امروز یکی از حلقههای مفقوده در نظام آموزشوپرورش محسوب میشود؛ زیرا ملزمکردن به کار متعهد شده از مواردی است که متأسفانه کمرنگ میشود.
عضو هیئتعلمی دانشگاه پیامنور سیستان و بلوچستان تأکید کرد: از دیگر ویژگیهای معلم اخلاق تدریس است. به دین معنی که معلم در تدریس جهت افزایش یادگیری دانشآموزان لازم است حسن خلق داشته باشد و در پاسخگویی به آنان صبر و حوصله به خرج دهد و فضای پر احترام متقابل را مهیا و به ابهامات دانشآموزان پاسخهای روشن بدهد و همچنین اخلاقاً در انجام حداکثری تحقق مسئولیت خویش در کلاس بکوشد و مطالعه لازم و آمادگیهای موردنیاز را برای تدریس اثربخش که منتهی به یادگیری پایدار شود آماده نماید.
میرگل با اشاره به خاطراتش در دوران دانشآموز بودنش افزود: یکی از خاطرات دوران تحصیلی راهنمایی برمیگردد به درس حرفهوفن که معلم درس آقای مودی نام داشت و ایشان فامیل بنده حرف آخر فامیل من را قبل اسم کوچک صدا میزدند و اینگونه علاقهام را برای شروع مجدد این درس در هر هفته بیشتر بر میانداخت.
انتهای خبر/