به گزارش پایگاه خبری
اوشیدا به نقل از ایرنا، مجتبی گلی روز سه شنبه در حاشیه مراسم عملیات اجرایی کارخانه تولید پره توربیندر شهرستان نیمروز بیان کرد: از ۱۰ سال پیش فعالیت ساخت دوربینهای بادی در کشور شروع شده که یکی از پروژههای بزرگ این گروه پروژه میل نادر در منطقه سیستان است.
وی عنوان کرد: این پروژه ۵۰ مگاواتی که در این منطقه در حال فعالیت و تولید است یکی از مشکلاتی که در تولید توربینهای بادی به وجود آمده بحث حمل و نقل اجزا از جمله پره و برج است چرا که کامپیونتها جز قطعاتی هستند که حمل و نقل آنها مسائل خاص خودش را دارد.
مدیر کسب و کار توربین بادی در گروه مپنا ادامه داد: با توجه به اینکه منطقه سیستان ظرفیت خوبی دارد و یکی از مناطق بسیار مستعد برای نصب توربینهای بادی است گروه مپنا تصمیم گرفت کارخانه ساخت تجهیزات پره و برج را نزدیک پروژه اجرا کند.
وی بیان کرد: کارخانه ساخت پره به عنوان یکی از اجزای بزرگ و قابل ملاحظه در این منطقه به شمار میرود زمین این کارخانه با وسعت ۲۰ تا ۳۰ هکتار مناسب برای ساخت پره و برج و دیگر اجزا خواهد بود که پیگیری شده تا بحث توربین سازی را اینجا داشته باشیم.
گلی گفت: هزینه ۱۷ میلیون یورویی برای ساخت کارخانه تولید پره برای توربین های بادی به همراه تجهیزات مورد نظر آن براورد شده است.
به گزارش ایرنا، استفاده از تجدیدپذیرها گرچه هنوز در کشورمان جای کار زیادی دارد اما با این وجود براساس گزارش تازه سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهرهوری برق ایران در مهرماه امسال توانسته مانع انتشار ۷۰۰ تن آلایندههای محلی شده اند.
مزیت دیگری که استفاده از این نوع انرژی به همراه دارد صرفه جویی در مصرف آب است زیرا نیروگاههای حرارتی برای تولید برق نیاز شدیدی به مصرف آب دارند اما نیروگاههای تجدیدپذیر نه تنها نیازی به آب ندارند بلکه مصرف آن را نیز کاهش میدهند.
صرفهجویی در مصرف سوختهای فسیلی یکی از مهمترین مزیتهای استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر است زیرا این نوع انرژی از منابعی مانند نورخورشید و وزش باد برای تامین برق سود میبرد.
منطقه سیستان با پنج شهرستان زابل، نیمروز، هیرمند، زهک و هامون در شمال استان سیستان و بلوچستان واقع شده و با توجه به وزش بادهای موسمی ۱۲۰ روزه سیستان دارای ظرفیت زیادی در تولید انرژی بادی است.
انتهای خبر/