داخلی آرشيو خبر صفحه ورزشی
امتیاز مثبت 
۰
 
کیانوش جهانپور رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت در صفحه توییتر خود از واکسینه شدن ۳ هزار نفر از اهالی صداوسیما از جمله خبرن
کد مطلب: ۷۳۶۹۷
تاریخ انتشار:شنبه ۱ خرداد ۱۴۰۰ ساعت ۱۱:۳۱
با پایان مدت قانونی سال اول قرارداد باشگاه پرسپولیس با شرکت کارگزار، ادامه همکاری طرفین در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.
کیانوش جهانپور رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت در صفحه توییتر خود از واکسینه شدن ۳ هزار نفر از اهالی صداوسیما از جمله خبرن

به گزارش  اوشیدا به نقل از دانا؛ با رسیدن به پایان اردیبهشت، سال اول از قرارداد ۳ ساله باشگاه پرسپولیس و شرکت آتیه داده‌پرداز به‌عنوان کارگزار رسمی به اتمام رسید و پیش از این هم باشگاه تهرانی با ارائه نامه‌ای به شرکت کارگزار، برای ادامه همکاری شروطی مانند افزایش مبلغ قرارداد و بازگشت مدیریت صفحات مجازی به خود باشگاه را مطرح کرده که تاکنون پاسخ  مشخصی در این زمینه از شرکت مذکور داده نشده.

قرارداد فوق‌الذکر در آبان ۱۳۹۸ به امضا رسید و به خاطر تامین نشدن منابع مورد نیاز، باشگاه پرسپولیس در اردیبهشت ۱۳۹۹ نامه فسخ قرارداد را به کارگزار داد اما دو طرف نهایتاً توافق کردند که با امضای الحاقیه‌ای قرارداد طرفین ادامه داشته باشد.

براساس این قرارداد سه ساله باشگاه پرسپولیس تمام فضاهای تبلیغاتی خود، رسانه‌های رسمی در شبکه‌های اجتماعی و سایت رسمی‌اش را در اختیار کارگزار قرار داده تا این شرکت اقدام به درآمدزایی کند و به باشگاه پول بدهد. از این حیث مدیران پرسپولیس دیگر عملا راهی برای برای درآمدزایی ندارند زیرا تمام فضاهای مستعد پول‌سازی «انحصارا» به کارگزار داده شده. 

طبق بندهای موجود در قرارداد، پایان این همکاری نیاز به اقاله آن دارد و دو طرف باید برای این موضوع به توافق قطعی برسند. با توجه به قرارداد محکمی که بین طرفین وجود دارد، باشگاه پرسپولیس با به اتمام رسیدن سال اول این قرارداد به تنهایی نمی‌‎تواند اقدام به فسخ آن کند و برای این موضوع رضایت شرکت آتیه هم نیاز است.

با وجود اینکه در یک سال اخیر، ۸ الحاقیه به قرارداد اولیه اضافه شده اما در کف درآمدها تغییر حاصل نشده است. بر این اساس در سال اول کارگزار باید بعد از کسر سهم خود، ۹۵ میلیارد تومان به باشگاه پرسپولیس می‌داد که تا به حال حدود ۸۵ میلیارد تومان این رقم وصول شده اما این رقم کفاف هزینه‌های پرسپولیس را نداده و همین مساله باعث شده مدیران فعلی برای تامین هزینه‌ها به قرض گرفتن روی بیاورند.

کارگزار در سال اول این قرارداد به تمام تعهدات خود عمل کرد اما بخش عظیمی از درآمد پرسپولیس از این قرارداد صرف بدهی‌های کلانی مثل پرونده برانکو ایوانکوویچ شد و در عمل باشگاه پرسپولیس برای رتق‌وفتق امور یومیه خود و هم‌چنین پرداخت مبلغ قرارداد سرسام‌‎آور برخی بازیکنان، رو به استقراض از شرکت‌های اپراتور و زیرمجموعه دولت آورد.

حال و با شرایط موجود و پس از حاشیه سنگینی که ماجرای یک پست اینستاگرامی موهن به مردم هندوستان در آستانه رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا برای باشگاه به‌وجود آورد، باید منتظر ماند و دید که آیندۀ سرخ‌ها و شرکت فوق به کجا خواهد کشید. البته از حاشیۀ ساختمان باشگاه پرسپولیس شنیده شده که یک شرکت با پیشنهاد درآمدزایی سالانه ۱۰۰ میلیارد تومانی تنها از بستر اینستاگرام رسمی باشگاه پرسپولیس منتظر است تا تکلیف این قرارداد مشخص شود.

انتهای پیام/

 

Share/Save/Bookmark