داخلی آرشيو گزارش صفحه 
۱
امتیاز مثبت 
۰
 
گلایه پرسنل بیمارستان شهدای هیرمند از نبود سرویس ایاب و ذهاب/یک مقام مسئول: پیگیر حل مشکل ایاب و ذهاب هستیم
کد مطلب: ۷۴۸۴۶
تاریخ انتشار:يکشنبه ۱۸ دی ۱۴۰۱ ساعت ۱۱:۴۲
نداشتن سرویس ایاب و ذهاب از بیمارستان شهدای هیرمند به زابل باعث گلایه جمعی از پرسنل شده است.
گلایه پرسنل بیمارستان شهدای هیرمند از نبود سرویس ایاب و ذهاب/یک مقام مسئول: پیگیر حل مشکل ایاب و ذهاب هستیم
به گزارش اوشیدا، استان سیستان و بلوچستان در حوزه بهداشت و درمان به سه قسمت تقسیم شده که شهرستانهای شمالی شامل زابل، هیرمند، زهک، هامون و نیمروز زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی زابل، هستند.

سرویس ایاب و ذهاب کارکنان به عنوان یکی از ارکان اصلی امور رفاهی پرسنل محسوب می گردد و شهرستان هیرمند که تنها دارای یک بیمارستان است با توجه به اینکه بیش از ۴۰ روز است که پرسنل این بیمارستان مشکل ایاب و ذهاب دارند و با توجه به فاصله طولانی رفت و آمد ازشهرستان زابل به هیرمند و نگرانی پرسنل از جاده های ناامن در این منطقه گلایه مند هستند.

برخی از پرسنل شهدای شهرستان هیرمند ضمن گلایه شدید از این وضعیت و نبود سرویس ایاب ذهاب بیان کردند:هزینه ایاب و ذهاب خود به تنهایی برای ما زیاد بوده و اکنون مجبور هستیم با توجه به شرایط امنیتی منطقه با وسایل نقلیه ای رفت و آمد کنیم که موجب نارضایتی خانواده ها شده است.
یکی از پرسنل بیمارستان می‌گوید:«چندهفته‌ای می‌شود که سرویس رفت‌وآمد به بیمارستان نداریم و بنده از شهرستان زابل ساعت ۵ صبح چگونه به بیمارستان هیرمند بروم»؟ امنیت رفت‌وآمد پرسنل خانم در صبح‌های زود و در مواقع برگشت به بعد به خطر افتاده‌است و خانواده های ما از این وضعیت ناراضی هستند.
یکی دیگر از پرسنل بیمارستان گفت:« از طرفی هزینه‌های بسیاری خرج رفت‌وآمد می‌کنیم، اگر دیر به محل کار برسیم، به علت دیر رسیدن از حقوق‌مان کسر می‌‌شود و به همین خاطر برخی از پرسنل که درگیر مشکلات شغلی و معیشتی خود می شوند، طبیعتا آن طور که باید نمی توانند به درستی به وظایف خود رسیدگی کنند.

میثم برازنده فرماندار شهرستان هیرمند در گفتگو با خبرنگار اوشیدا بیان کرد: در خصوص مطالبه و گلایه پرسنل بیمارستان شهدای شهرستان هیرمند جهت ایاب و ذهاب، مکاتبه ای از ریاست این بیمارستان داشتیم و این موضوع را در دستور کار قرار دادیم و جلسه ای در این خصوص برگزار شد.

وی افزود: ازمجموعه ظرفیت های شهرستان، شهرداری ها هستند که فعالیت های صدور پروانه سوخت جهت وسایل حمل و نقل همچون اتوبوس و مینی بوس را انجام می دهند و از سازمان حمل و نقل شهرداری که همکاری دارند خواسته شد تا در این زمینه مشکل را حل کنند.

فرماندار شهرستان هیرمند تصریح کرد: متاسفانه با توجه به افزایش حامل های انرژی این وسایل نقلیه سوخت شان را به فروش می رساندند و جهت حمل و نقل همکاری لازم را نداشتند، در همین راستا در شهرستان تصمیم گرفته شد و به شهرداری ها هم ابلاغ کردیم که در صورت نیاز به مجموعه وسایل نقلیه اتوبوس و مینی بوس و عدم همکاری آن وسایل نقلیه به طور قطع سهمیه سوخت شان قطع خواهد شد.

برازنده خاطرنشان کرد: عمده علت عدم همکاری این وسایل نقلیه جهت ایاب و ذهاب با دانشگاه علوم پزشکی مبلغ پایین قرارداد است که رانندگان نیز گلایه دارند و به همین جهت فعالیت و همکاری با این سازمان را ندارند.

وی افزود: با توجه به گلایه و مطالبه پرسنل بیمارستان پیگیری های لازم صورت گرفته است تا مبلغ قرارداد به میزان ۱۷ میلیون با همکاری خود پرسنل امیدوار هستیم و تلاش خواهیم کرد تا هفته جاری این مشکل حل شود و اگر همکاری از طرف وسایل نقلیه انجام نگیرد برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

این مقام مسئول ادامه داد: نسبت به خدمات دهی و سرویس دهی پرسنل بیمارستان شهدای هیرمند باید مجموعه این بیمارستان مسئولیت پذیرباشند و برای یک مسئول در این مجموعه این مورد نقطه ضعف است که این مشکل را فرمانداری حل کند هر چند فرماندار وظیفه خود می داند تا با همکاری و تعامل با دانشگاه علوم پزشکی و بیمارستان شهدای هیرمند مشکلات پیش آمد را پیگیر باشند.

انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark
df
Iran, Islamic Republic of
۱۴۰۱-۱۰-۱۹ ۱۱:۴۳:۱۸
sdf (17893)